Kjenner du igjen sexbomben?

90-tallsstjernen klippet vekk sine karakteristiske blonde lokker.

SVEISEN: Pamela Anderson så sukkersøt ut i et kremhvitt antrekk da hun kom tilbake til Los Angeles etter New York City Marathon. Foto: All Over Press
SVEISEN: Pamela Anderson så sukkersøt ut i et kremhvitt antrekk da hun kom tilbake til Los Angeles etter New York City Marathon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag forrige uke gjennomførte Pamela Anderson (46) New York Marathon - og viste samtidig fram sin nye hårsveis.

For den blonde 46-åringen, som spilte livredderen C.J. Parker i 90-tallsserien «Baywatch», har helt siden karrierestart vært verdensberømt for sine store fordeler og sitt lange platinablonde hår.

Men forrige uke valgte Pamela å kvitte seg med de lange lokkene - og fikk klippet en snerten bob.

SPORTY: Pamela Anderson fullførte New York City Marathon med glans søndag forrige helg - og viste fram sin nye hårsveis. Foto: Amanda Schwab/Startraksphoto.com
SPORTY: Pamela Anderson fullførte New York City Marathon med glans søndag forrige helg - og viste fram sin nye hårsveis. Foto: Amanda Schwab/Startraksphoto.com Vis mer

Denne uken gjestet Pamela talshowet til Ellen DeGeneres (55) - som Ylvis-brødrene gjorde i slutten av september - og fortalte at den nye hårsveisen markerer en ny begynnelse:

- Jeg tenkte bare, du vet - håret mitt har levd sitt liv - og jeg ønsker nå å legge denne epoken bak meg, og begynne på en ny, frisk start. Dessuten tenkte jeg at det var bra for maratonet, og det var det.

- Dessuten har jeg jo stjålet sveisen din, Ellen!

Tidligere har blondinen fortalt at hun har slitt med komplekser rundt sitt eget utseende:

 - Jeg vet ikke om jeg noensinne har følt meg vakker. Jeg ser ikke på meg selv som det.

Hun har også fortalt at etter at hun rundet 40 har hun blitt mer og mer obs på hvordan hun ter - og kler - seg:

- Før hendte det at folk prøvde å tone meg ned fordi at de følte at jeg hadde for sterk «sex appeal», men nå er det jeg som toner meg selv ned. Det skjer noe ettersom årene går, og man forandrer seg. Jeg føler meg annerledes nå enn under Playboy-tiden.

LES OGSÅ: - Vi er bestevenner med spesielle fordeler

Se Pamela som viser sine smekre former på stranden i videoen under!:

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer