Kjenner du igjen rufsemannen?

Hugh Jackman gjør reprise i rollen for sjette gang.

SÅNN SER HAN EGENTLIG UT: Hugh på badeferie med kona og barna tidligere i sommer. Før han la seg i hardtrening til den nye rollen. Foto: Fame Flynet
SÅNN SER HAN EGENTLIG UT: Hugh på badeferie med kona og barna tidligere i sommer. Før han la seg i hardtrening til den nye rollen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den skjeggete mannen med langt hår er skuespilleren Hugh Jackman (43), som ser helt annerledes ut enn i de fem forrige «X-men»-filmene han har vært med i.

- Vi er i gang med dag én av filmingen og Wolverine er tilbake. Jeg føler meg så pumpet og klar til denne, og du vet hva det betyr, sa han på Twitter for få dager siden.

Sammen med meldingen på det sosiale nettverket Twitter, la han med bilde av den såkalte «Wolverine-dietten». En stekt kalkunfillet og en haug med asparges og grønne bønner. Ifølge Jackman var det hans andre måltid den dagen, klokken ni om morgenen.

Skuespilleren har gjort seg kjent som muskelbunten «Wolverine», helt siden den første filmen om mutantene «X-men» fra 2000. Han skal angivelig ha et eget treningsstudio i nærheten av filmsettet. Det bruker han hver dag for å nå de høye fysiske kravene til rollen. Det er ikke lenge siden han gikk ned 1,5 om dagen for en annen rolle.

Filmen spilles inn i byen Picton i Canada. Og Jackman har lengre skjegg og hår enn noensinne. Sannsynligvis er begge deler kunstige, ettersom han nylig ble fotografert med sitt vanlige korte hår i slutten av juni.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble tvunget til å takke nei til James Bond    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer