Kjenner du igjen kjendis-datteren?

Den unge skjønnheten viser seg frem i ny motekampanje.

GLAMORØS: Dylan Penn har prøvd seg som både modell og skuespiller, men drømmer om å jobbe bak kamera. På de ferske kampansjebildene for Ermanno Scervino er ikke Sean Penn og Robin Wrights datter helt lett å kjenne igjen, med sine blekede øyenbryn. Foto: Stella Pictures
GLAMORØS: Dylan Penn har prøvd seg som både modell og skuespiller, men drømmer om å jobbe bak kamera. På de ferske kampansjebildene for Ermanno Scervino er ikke Sean Penn og Robin Wrights datter helt lett å kjenne igjen, med sine blekede øyenbryn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De par siste årene har Dylan Penn, datteren til Sean Penn (54) og «House of Cards»-stjernen Robin Wright (48), gjort seg bemerket i moteverdenen.

23-åringen har hatt jobber for blant annet Gap, GQ, W og ELLE, men i et intervju med sistnevnte magasin har hun sagt at modelljobbingen bare er «noe hun har hatt det gøy med» for å betale regningene sine.

Likevel er hun ansikt utad i vårkampanjen til det italienske merket Ermanno Scervino, og den vakre blondinen ser riktig så flott ut på de ferske bildene.

Skjønnheten poserer i en luksusleilighet med panoramautsikt mot havet - et miljø hun ser relativt komfortabel ut i.

Saken fortsetter under bildet.

Riktignok har Penn fått blekede øyenbryn på kampanjebildene, i likhet med Kim Kardashian (34) - som i helgen dukket opp på coveret til magasinet Love med lyse bryn.

I fjor spilte Dylan Penn inn sin første film, skrekkfilmen «Condemned», men overfor ELLE understreker hun at drømmen ikke er å jobbe foran kamera.

- Å skrive, regissere... Alt mulig bak kamera er det jeg ønsker å gjøre, sa hun til magasinet i fjor. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.