Kjenner du igjen kjekkasen?

Nei, dette er ikke en dame... Se bilder!

KVINNELIG: Den amerikanske skuespilleren er nesten ikke til å kjenne igjen i rollen som den HIV-positive transvestitten Rayon i filmen «The Dallas Buyers Club». Foto: All Over Press
KVINNELIG: Den amerikanske skuespilleren er nesten ikke til å kjenne igjen i rollen som den HIV-positive transvestitten Rayon i filmen «The Dallas Buyers Club». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 30 Seconds to Mars-vokalist og skuespiller Jared Leto (40) er normalt en mørkhåret og skjeggete kjekkas, men under innspillingen av «The Dallas Buyers Club» har han gått rundt i høye hæler og korte skjørt.

Leto portretterer nemlig den HIV-positive transvestitten Rayon, og må av naturlige årsaker derfor sminkes om til en kvinne.

Sammen med Leto spiller også Jennifer Garner (40) og Matthew McConaughey (43), og sistnevnte har gjennomgått en vanvittig transformasjon for å spille den AIDS-syke mannen Ron Woodroof.

Han har nemlig gått fra å være en staut og muskuløs kjekkas, til å bli en tynn skygge av seg selv, etter at han slanket vekk 15 kilo til rollen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Selv om Jared Letos tranformasjon ikke har vært av like stor fysisk anstrengende kaliber, avslører han via Twitter at han har lidd seg igjennom deler av den:

«Damer, jeg føler med dere! Dette har jeg lært i dag: Skjønnhet er smerte. Voks på, voks av!».

«The Dallas Buyers Club» er ventet å ha premiere i 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jared Leto ble overfalt av godismann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer