«The Rythm Section»

Kjenner du igjen Hollywood-stjernen?

Blake Lively har endret utseendet til sin nye film.

PÅ GATA: Skuespiller Blake Lively (30) har endret utseendet til filmen «The Rythm Section». Her er hun fotografert under innspilling i Dublin i helga. Foto: Scanpix
PÅ GATA: Skuespiller Blake Lively (30) har endret utseendet til filmen «The Rythm Section». Her er hun fotografert under innspilling i Dublin i helga. Foto: Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er en kjent sak at skuespillere ofte går langt for å forberede seg til roller. Om man så må opp eller ned i vekt, barbere hodet eller nærmest endre personlighet, er dette noe mange gjør med glede.

Noen ganger er derimot ikke forandringene av den permanente sorten. Sminke og moderne retusjering kan fikse det aller meste, og det kan gjøre mennesker til noe helt annet enn det de egentlig er.

STJERNE: Skuespiller Blake Lively slik hun er best kjent. Foto: Scanpix
STJERNE: Skuespiller Blake Lively slik hun er best kjent. Foto: Scanpix Vis mer

Skuespiller Blake Lively (30) er et ferskt eksempel på det. I helga dukket det opp nye bilder av 30-åringen, fra innspillingen av en film i Dublin, der hun overhodet ikke likner på seg selv.

Rufsete stil

Det lange, blonde håret og de luksuriøse kjolene var borte. I stedet ble skuespilleren sett i joggebukse og boblejakke. Håret var kort og rufsete, og hun var sminket nærmest til det ugjenkjennelige da hun ble fotografert på gata i den irske hovedstaden.

The Sun skriver at hun ble sminket til å se trøtt og utslitt ut, mens hun sto der med en sigarett i hånden. Mellom opptakene skal hun ha vært like blid og glad som alltid, men mens kameraene rullet var situasjonen en annen.

Ifølge Huffington Post, har Lively endret utseendet til spionthrilleren, «The Rythm Section», hvor hun, ifølge Variety har hovedrollen.

Filmen er basert på Mark Burnells romaner om Stephanie Patrick, som mistet hele familien i en flyulykke. Stephanie er blitt en alkoholisert og prostituert rusmisbruker, men livet endrer seg når en journalist finner ut at flyulykken ble forårsaket av en bombe.

«The Rythm Section» er navnet på den første romanen i serien om Patrick.

Overfor Variety beskriver en av filmens produsenter, Stuart Ford, karakteren Blake spiller.

- De har skapt en unik heltinne, som snur om på de mange filmatiske klisjeene som omringer såkalte «kick ass» kvinnelige roller, forteller han.

Spøk fra ektemannen

Lively giftet seg med skuespillerkollega Ryan Reynolds i 2012, og de har siden vært et av de mest populære kjendisparene der ute. Lively og Reynolds er spesielt kjent for å være spøkefugler begge to og går ikke av veien for å gjøre pek mot hverandre på sosiale medier.

De uglamorøse bildene av Lively gikk heller ikke Reynolds hus forbi. Ifølge Elle USAlot han ikke muligheten til å gjøre narr av kona gå fra seg og delte bilde av kona på Instagram med emneknaggen #nofilter.

#nofilter

Et innlegg delt av Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Lively har også selv gitt vennlige stikk i retning mannen på sosiale medier. Da Reynolds fylte år nylig tvitret hun en fødselsdagsmelding vedlagt et bilde av Reynolds og Ryan Gosling. På bildet var imidlertid Reynolds ansikt halvveis klippet vekk.

Da Lively fylte 29 år valgte Reynolds å gratulere Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus far, med dagen.

De to deler tilfeldigvis samme fødselsdag, men Reynolds var snill nok til å legge ved: «Jeg vil også gratulere kona mi» på slutten av meldingen på Twitter.

I flere land

Ifølge Variety regisseres den kommende filmen av Reed Morano. Som Stephanie Patrick vil Lively starte jakten på dem som står bak flyulykken der familien døde.

Innspillingen av filmen startet nå i høst og skal mest sannsynlig spilles inn i USA, England, Irland, Spania og Sveits.

Ifølge Internet Movie Database (Imdb) har også Jude Law en rolle i filmen.

Blake Lively (30) huskes av mange for sin rolle som Serena van der Woodsen i den populære tv-serien «Gossip Girl».

Hun har også flere andre roller på CV-en, fra blant annet «Green Lantern» og «The Shallows».

LES OGSÅ: - Jeg er konstant forelsket i ham