Kjenner du igjen Hollywood-kjendisen?

Hollywood-stjernene sparer ikke på fantasien eller pengene i forsøket på å finne det beste Halloween-kostymet til barna sine. La deg inspirere til kveldens antrekk her.

UTE PÅ TUR: Brooke Shields og døtrene viste sin skumle side på gata i New York som «The Addams Familiy» i 2011. Foto: Stella Pictures
UTE PÅ TUR: Brooke Shields og døtrene viste sin skumle side på gata i New York som «The Addams Familiy» i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Halloween er for millioner av amerikanske barn - og også mange norske - et av årets høydepunkt, når de får mulighet til å kle seg ut og gå fra dør til dør for å samle inn godteri.

Også i Hollywood kaster kjendisene seg hvert år på karusellen med sine barn, og siden de ofte blir møtt av fotografer, legger de store ressurser i kampen om å finne de beste og mest originale kostymene.

Skuespilleren Brooke Shields - kjent fra blant annet TV-serien «Suddenly Susan» - har i flere år vært blant de mest kreative.

«The Addams Family»-kostymer

Hun fikk blant annet mye oppmerksomhet da hun i 2011 kledde opp seg selv, ektemannen Chris Henchy og døtrene Grier og Rowan opp som TV-monstrene «The Addams Family».

Hele familien poserte stolt foran en «Addams»-gravstøtte ved Lunt-Fontanne teateret i New York i forbindelse med feiringen.

Se flere kjendisfamilier i Halloweenantrekk her:

To dager senere dukket Brooke opp med barna i nye «Addams Family»-kostymer på gaten i millionbyen.

- Lille Grier likner skremmende på Wednesday Addams, som i filmen ble spilt av Christina Ricci, skrev Daily Mail etter at bildet ble tatt.

En annet par som har vakt oppsikt med sine kreative innfall er de skandaleombruste realitystjernene Tori Spelling og Dean McDermott.

Vil skape positive minner

SUPERHELTER: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott med barna Liam og Stella under Halloweenfeiringen i 2010. Foto: Stella Pictures
SUPERHELTER: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott med barna Liam og Stella under Halloweenfeiringen i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret - som har barna Liam (7), Stella (6), Hattie (2) og Finn (2) sammen - har tidligere kledd ut familien som blant annet sjørøvere og superhelter.

Og til tross for en tøff tid etter at Dean innrømmet å ha vært utro med den 28 år gamle kanadiske kvinnen Emily Goodhand, håper nok familien at årets Halloweenfeiring kan gi dem noen nye hyggelige minner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer