HYGGELIG GJENFORENING: James Phelps (t.v), Bonnie Wright, Rupert Grint og Tom Felton møttes i helgen for hygge og moro. Dette bildet delte sistnevnte på Instagram under kvelden.  Foto: Stella Pictures
HYGGELIG GJENFORENING: James Phelps (t.v), Bonnie Wright, Rupert Grint og Tom Felton møttes i helgen for hygge og moro. Dette bildet delte sistnevnte på Instagram under kvelden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjenner du igjen Harry Potter-stjernene?

14 år etter den første «Harry Potter»-filmen dro flere av stjernene på byen i Hollywood sammen.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Harry Potter»-filmsuksessen startet i 2001 og den siste og åttende filmen kom på lerretet ti år etter. I tiden etter har flere av stjernene holdt seg i skyggen.

Men i helgen møttes flere av skuespillerne for en hyggelig gjenforening.

Skuespiller Tom Felton (27), som spilte rollen som Draco Malfang la ut et bilde på bildedelingstjenesten Instagram sammen med motspillerne Rupert Grint (26), fra rollen som Ronny Wiltersen, Bonnie Wright (24), som spilte Gulla Wiltersen og James Phelps (29), mest kjent som Fred Wiltersen fra filmene.

Sistnevnte klarte heller ikke å dy seg fra å dele den hyggelige sammenkomsten i sosiale medier.

Mini family reunion...and Tom. Great night with the gang

A photo posted by James Phelps (@jamesphelps_pictures) on

- En liten familiegjenforening.. Og Tom. Hyggelig kveld med gjengen, skrev Fred under Instagram-bildet.

Ifølge nettsiden US Weekly møttes de gamle kollegene på en bar i Hollywood for en matbit og noen øl.

SPILTE SKURK: Slik så Tom Felton da han spilte Draco Malfang i «Harry Potter»-filmene. Foto: Stella Pictures
SPILTE SKURK: Slik så Tom Felton da han spilte Draco Malfang i «Harry Potter»-filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Beholdt kontakten

Siden den siste «Harry Potter»-filmen «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» kom ut i 2011, har Tom og Rupert beholdt den gode kontakten. Da Rupert ankom den røde løperen for Tom's film «Rise of the Planet of the Apes» i juli 2011, hadde han på en «Jeg elsker Tom Felton»-skjorte på for anledningen.

FILMSTJERNE: Bonnie Wright gjorde suksess i rollen som Gulla Wiltersen. Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Bonnie Wright gjorde suksess i rollen som Gulla Wiltersen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv om flere av stjernene fra de populære filmene har klart å holde den gode kontakten, har ikke alle stjernene klart å beholde et nært vennskap etter filminnspillingen.

- Mange tror at Emma, Rupert og jeg er bestevenner og møtes hele tiden. Sannheten er at jeg og Emma møtes hele tiden, mens jeg og Rupert aldri sees, innrømmet Daniel Radcliffe (25) til Daily Mail for to år siden.

Radcliffe spilte hovedrollen som Harry Potter, mens Emma Watson (24) spilte den søte venninnen Hermine. Harry, Ronny og Hermine var bestevenner i de åtte filmene.

BESTEVENNER PÅ FILM: Daniel Radcliffe som Harry Potter (t.v), Emma Watson som Hermine og Rupert Grint som Ron. 
  Foto: All Over Press
BESTEVENNER PÅ FILM: Daniel Radcliffe som Harry Potter (t.v), Emma Watson som Hermine og Rupert Grint som Ron. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Delte kjærlig øyeblikk på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer