FØR: Det er uvisst når bildet av Kendall og Kylie Jenner er tatt, men det er ingen tvil om at jentene har vokst opp siden.  Foto: Skjermdump Instagram
FØR: Det er uvisst når bildet av Kendall og Kylie Jenner er tatt, men det er ingen tvil om at jentene har vokst opp siden. Foto: Skjermdump InstagramVis mer

Kjenner du igjen disse to stjernene?

Det er ingen tvil om at de to mektige ungdommene har forandret seg drastisk de siste årene.

SEOGHØR.NO: Den berømte Kardashian-familien har de siste årene vært en av verdens mest omtalte familier.

De siste årene har de to yngste av Kim Kardashians søstre, Kendall (20) og Kylie (18) Jenner virkelig blitt lagt merke til, mye på grunn av deres flotte ytre.

Kylie har den siste tiden delt enn rekke barnebilder på sin populære Instagram-profil av seg selv og storesøsteren, og de er nesten ikke til å kjenne igjen på bildene.

Det ene bildet er et nærbilde av de to søte Jenner-søstrene, der supermodellen Kendall gliser stort med sidelugg og tannregulering. 

Et annet bildet hun delte mandag var av den søte duoen som sitter i hver sin kurv på gulvet.

I skrivende stund har det sistnevnte barnebildet fått 1,1 milloner «likes» og nesten 80.000 kommentarer. 

Saken fortsetter under bildet.

Suksessfulle 

20 år gamle Kendall har de siste årene gjort stor suksess som modell, og i november fikk hun drømmen sin oppfylt da hun gikk ned catwalken under «Victoria's Secret Fashion Show».

I tillegg har den langbeinte brunetten stilt opp på flere reklamekampanjer, blant annet for undertøysmerket Calvin Klein.

Kylie på sin side har tidligere lansert sitt eget hair extensions-merke og er aktuell med en helt egen leppestiftkolleksjon. 

Saken fortsetter under bildet.

NÅ: I dag ser Kendall og Kylie slik ut. I tillegg til at de er søstre, er de to mørke skjønnhetene også bestevenner.  Foto: wenn.com
NÅ: I dag ser Kendall og Kylie slik ut. I tillegg til at de er søstre, er de to mørke skjønnhetene også bestevenner. Foto: wenn.com Vis mer

Totalforandring

I fjor begynte ryktene å svirre om den 18 år gamle reality-stjernen hadde lagt seg under kniven. 

Det var hennes tydelige større lepper som vakte oppsikt, men Kylie nektet i lang tid på at hun hadde pyntet på utseendet. 

For omtrent ett år siden innrømmet hun imidlertid at hun hadde tatt injeksjoner for å få sin anerkjente og merkbare trutmunn.

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det, fortalte hun i en «Keeping Up With the Kardashians»-episode.

- Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun den gang.

STOR FORSKJELL: Kylie Jenner begynte i fjor å vekke oppsikt for sine store og fyldige lepper. Bildet til venstre er etter injeksjonene, mens bildet til høyre er før hun begynte å fylle på leppene.  Foto: NTB scanpix
STOR FORSKJELL: Kylie Jenner begynte i fjor å vekke oppsikt for sine store og fyldige lepper. Bildet til venstre er etter injeksjonene, mens bildet til høyre er før hun begynte å fylle på leppene. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Saksøkt for milliardbeløp