«Farmen kjendis»:

Kjenner du igjen disse «Farmen kjendis»-deltakerne?

Det har skjedd mye i livene til de populære deltakerne siden de var ungdommer.

DEN GANG DA: Det har skjedd mye i livene til «Farmen kjendis»-deltakerne siden de var barn. I denne saken kan du se et knippe barndomsbilder fra de populære realityprofilene. Foto: Privat, NTB scanpix
DEN GANG DA: Det har skjedd mye i livene til «Farmen kjendis»-deltakerne siden de var barn. I denne saken kan du se et knippe barndomsbilder fra de populære realityprofilene. Foto: Privat, NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste seks ukene har det norske folk benket seg foran tv-skjermen, og fulgt hverdagen til deltakerne på «Farmen kjendis».

Serien har vært en enorm suksess for TV 2, med skyhøye seertall. At deltakerne har merket økt interesse - på både godt og vondt - er ingen hemmelighet.

De er på forsidene til landets største aviser og magasiner, og har fått tusenvis av nye følgere i sosiale medier. Alle var de kjente fra før, men realityprogrammet til TV 2 har virkelig hevet oppmerksomheten. Hvem var egentlig deltakerne før de ble kjente?

Vi har samlet et knippe barne- og ungdomsbilder av de populære deltakerne.

Unge damer

Søndag kveld kan det bli bakedronninga Ida Gran-Jansen som stikker av med seieren i «Farmen kjendis». Gjennom oppholdet har hun vist at hun ikke har noe problemer med å få skitt under neglene, noe som har sikret henne en mulighet til å knuse konkurrentene Petter Pilgaard og Lothepus.

Hun har en fordel de andre ikke har. Hun har nemlig ridd siden hun var åtte år gammel, og har hatt mange hester siden den gang. Gran-Jansen la imidlertid fra seg ridningen som 18-åring.

PÅ HESTERYGGEN: Ida Gran-Jansen var en ivrig rytter som ung. Her er hun i slutten av tenårene. Foto: NTB Scanpix
PÅ HESTERYGGEN: Ida Gran-Jansen var en ivrig rytter som ung. Her er hun i slutten av tenårene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen av kvinnene som lenge fikk tusenvis av seere til å skru på det populære programmet, var Ingeborg Myhre. Hun ble sendt ut i slutten av januar, etter å ha blitt sendt ut av Gran-Jansen.

«Lotto»-vertinnen gjorde likevel inntrykk på gården, med sitt gode humør og blide tilstedeværelse. Det har skjedd mye siden hun var liten, men villmarksstilen hadde hun den gang og:

COWGIRL: Da Myhre var bare fire år gammel kledde hun seg ut som cowgirl og poserte stolt i hagen. Foto: Privat
COWGIRL: Da Myhre var bare fire år gammel kledde hun seg ut som cowgirl og poserte stolt i hagen. Foto: Privat Vis mer
KATT: På tross av å like livet som cowgirl, var Myhre også tilfreds med å gå i kjoler og å ha sløyfer i håret. Her er hun på besøk på landet som fireåring. Legg merke til katten. Foto: Privat
KATT: På tross av å like livet som cowgirl, var Myhre også tilfreds med å gå i kjoler og å ha sløyfer i håret. Her er hun på besøk på landet som fireåring. Legg merke til katten. Foto: Privat Vis mer

Relativt tidlig i konkurransen forsvant villmarksblogger Tonje Blomseth fra gården. Hun valgte selv å trekke seg, og skyldte på at hun ikke trivdes så godt under oppholdet.

Det var derimot ikke det primitive livet det sto på. Blomseth har vært ute i naturen siden hun var en liten jente.

FULL FART: Tonje Blomseth har i alle år vært glad i naturen. På dette bildet anslår hun at hun er rundt sju eller åtte år gammel. Foto: Privat
FULL FART: Tonje Blomseth har i alle år vært glad i naturen. På dette bildet anslår hun at hun er rundt sju eller åtte år gammel. Foto: Privat Vis mer

Lik seg selv

En av de store favorittene denne sesongen er Leif Einar «Lothepus» Lothe. Hans ærlige språk og «devil may care»-holdning har sørget for en god strøm av frierbrev og oppmerksomhet i hans retning.

I ungdommen var han relativt lik seg selv, og det eneste som har skjedd de siste åra kan sies å være at han rett og slett har blitt eldre. Hatten og røyken i munnviken var i hvert fall på den gang, og.

UNGDOM: I en episode av «Fjorden Cowboys» vises et barndomsbilde av Lothepus. Foto: Fjorden Cowboys / TV 2 / Flimmer Film
UNGDOM: I en episode av «Fjorden Cowboys» vises et barndomsbilde av Lothepus. Foto: Fjorden Cowboys / TV 2 / Flimmer Film Vis mer

Glade ungdommer

Blogger og «Farmen»-utfordrer Marna Haugen har også delt en rekke gamle bilder av seg selv i sosiale medier.

På 90-tallet ser det ut til at Aqua kan ha vært den store stilinspirasjonen for Haugen, som forlot konkurransen i midten av januar.

På fotografiet under anslår hun at hun var 14 år gammel. Haugen har også delt et bilde av en tatovering hun tok i ungdomstida. Den er nå fjernet, opplyser hun.

TB Marna 14 år 😝😝😝🙊🙈🙉

Et bilde publisert av komikerfrue (@komikerfrue)

FØR: Verdens styggeste tatovering. Nå er den borte, se hvordan på bloggen 😁

Et bilde publisert av komikerfrue (@komikerfrue)

Treningsguru Kari Jaquesson, som måtte reise hjem tidlig i programmet, har også spart på flere av ungdomsbildene sine. De har hun delt med sine tusenvis av følgere på Instagram.

På et av bildene får vi se en ung Jaquesson, som opplyser om at hun drev nattklubb på 80-tallet. På et annet bilde får vi se henne som 16/17-åring, og hun forteller at hun elsket å gå på skolen den gang.

Tore Petterson trakk seg fra «Farmen kjendis» i finaleuka. Han klarte imidlertid å skaffe seg en stor fanskare før den tid, og i kommentarfeltene haglet det med hjerter og triste emojier da det ble kjent at han hadde valgt å forlate programmet.

Petterson er i dag en mann med skjegg og bart, men i ungdommen var det en annen stil som gjaldt.

Tidligere glamourmodell Linni Meister var også en populær skikkelse i programmet, før hun også måtte pakke baggene og forlate gården.

På sosiale medier har hun delt få bilder av seg selv som liten, men for noen år siden la hun ut et søtt bilde av seg og faren. Han døde sommeren 2014. Meister var bare en baby på bildet hun la ut.

Du og jeg for alltid Pappa❤ Gratulerer med farsdagen❤ Jeg elsker deg mest i hele verden❤ Miiiiin pappa☺ #verdens#beste#pappa#

Et bilde publisert av Linni Meister Official👸🏼🦁 (@meisterlinni)

LES OGSÅ: - Folk som «spiller på det andre laget» tar mye kontakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer