Kjenner du igjen denne mannen?

For femten år siden sjarmerte barnestjernen en hel verden. Nå er det knapt noen som drar kjensel på ham.

SEOGHØR.NO: Han ble kjent som den stillferdige gutten med en skremmende evne i den skumle storfilmen «Den sjette sansen». Da var Haley Joel Osment 11 år gammel, men han hadde vært skuespiller siden han var fire.

Han fikk nærmere 1,2 millioner kroner i honorar for filmen, noe som var mye på den tiden for en så ung stjerne - og ble Oscar-nominert for beste birolle.

Han med rørende prestasjoner i filmene «A.I. Artificial Intelligence» og «Pay it Forward».

Så kom puberteten, og han sluttet å spille sjarmerende gutter med en trist historie...

Nå er den tidligere barnestjernen blitt 26 år gammel, og når du ser på de rykende ferske bildene av ham på settet til filmen «Yoga Hosers» er det ikke akkurat så lett å kjenne ham igjen!

Saken fortsetter under bildene...

PÅ FILM: «Yoga Hosers» handler om to yoga-entusiaster og en eldgammel ond kraft som må beseires. Her er Haley Joel under innspillingen. Foto: All Over
PÅ FILM: «Yoga Hosers» handler om to yoga-entusiaster og en eldgammel ond kraft som må beseires. Her er Haley Joel under innspillingen. Foto: All Over Vis mer

I SIVIL: Her er 24-åringen på vei til Toronto Film Festival tidligere denne måneden. Foto: All Over
I SIVIL: Her er 24-åringen på vei til Toronto Film Festival tidligere denne måneden. Foto: All Over Vis mer
RØRENDE OG SØT: Sammen med Bruce Willis gjorde Haley Joel «Den sjette sansen» til noe alle snakket om. Foto: All Over
RØRENDE OG SØT: Sammen med Bruce Willis gjorde Haley Joel «Den sjette sansen» til noe alle snakket om. Foto: All Over Vis mer

SPILTE MOT BRUCE: Her er Haley Joel og Bruce Willis på europa-premieren av suksessfilmen sin i 1999. Foto: All Over
SPILTE MOT BRUCE: Her er Haley Joel og Bruce Willis på europa-premieren av suksessfilmen sin i 1999. Foto: All Over Vis mer

SPILTE ROBOT: I filmen «A.I.» spilte den unge Haley Joel mot kjekkasen Jude Law. Foto: All Over
SPILTE ROBOT: I filmen «A.I.» spilte den unge Haley Joel mot kjekkasen Jude Law. Foto: All Over Vis mer

- En utfordring

Under Toronto International Film Festival tidligere denne måneden, understreket Osment at han er takknemlig for at han fikk suksess så tidlig - men det er et tveegget sverd.

- Det setter igjen et bilde av deg på netthinna til folk, sier han til The Telegram.

- Når du blir voksen, så tar det en viss tid før folk begynner å assosiere deg med andre ting enn den opprinnelige tingen du ble kjent for. Så det er en utfordring! Men jeg har vært heldig nok til å gjøre mange prosjekter i det siste som er i alle slags retninger. Det har gitt meg mange muligheter, fortsatte han.

Saken fortsetter under bildene...

STARTET TIDLIG: Haley Joel vokste opp i Los Angeles, og begynte som skuespiller da han var fire år gammel. Her er han i filmen «Bogus», som han spilte inn da han var sju. Foto: All Over
STARTET TIDLIG: Haley Joel vokste opp i Los Angeles, og begynte som skuespiller da han var fire år gammel. Her er han i filmen «Bogus», som han spilte inn da han var sju. Foto: All Over Vis mer

HELT I STARTEN AV KARRIEREN: Her har gutten fylt seks år, og intervjues på TV. Foto: All Over
HELT I STARTEN AV KARRIEREN: Her har gutten fylt seks år, og intervjues på TV. Foto: All Over Vis mer

SPILLER SOLDAT: Haley Joel spiller nazi-soldat i filmen som slippes neste høst. Foto: All Over
SPILLER SOLDAT: Haley Joel spiller nazi-soldat i filmen som slippes neste høst. Foto: All Over Vis mer

Havnet nesten på kjøret

Som så mange andre barnestjerner, havnet Haley Joel en stund litt utpå skråplanet. Som 18-åring ble han tatt for å ha krasjet bilen sin med alkohol marihuana i blodet.

Han slapp fengselsstraff, men fikk tre års prøvetid og bot, samt at han ble dømt til å følge et program for å bli nykter.

Opplevelsen satte en støkk i ham - nok til at han ikke kom på kanten med loven flere ganger. Isteden la han seg på en sunn livsstil, og prioriterte å spille golf - som er hans andre store lidenskap, bare slått av det å være skuespiller.

I «Yoga Hosers» spiller Haley Joel sammen med blant andre Johnny Depp. Filmen er ventet å nå kinolerretene neste sommer. Men før den tid kan du se Haley Joel i filmen «Tusk», som slippes til høsten.

Les også: «Love-Actually»-sjarmøren har blitt voksen!

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.