UNG STJERNE: Slik så Brad Pitt  ut da han dukket opp i en gjesterolle i TV-serien «21 Jump Street» i 1988. Foto: All Over Press
UNG STJERNE: Slik så Brad Pitt ut da han dukket opp i en gjesterolle i TV-serien «21 Jump Street» i 1988. Foto: All Over Press Vis mer

Kjenner du igjen denne karen?

I dag er han en av Hollywoods største stjerner.

Publisert
SEHER.NO: Brad Pitt (47) har vært en av Hollywoods mest kjente og populære skuespillere, siden han slo igjennom i filmen «Thelma og Louise» i 1993.

Men lenge før han fikk kvinnelige kinogjengere til å dåne i rollen som sexy cowboy, prøvde Brad seg som gjesteskuespiller i den populære 80-talls serien «21 Jump Street».


TV-serien - hvor unge politifolk infiltrerte high-school miljøer - er mest kjent som gjennombrudds-serien til «Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depp (47).

I 1988 spilte de to inn scener sammen i en episode, noe Brad Pitt fortsatt husker godt.

Pitt skal ha omtalt Depp i varme ordlag da hans samboer Angelina Jolie fortalte at de to skulle spille mot hverandre i den nye filmen «The Tourist».

- Han sa jeg kom til å like ham, fordi de hadde jobbet sammen for mange år siden, sier hun ifølge Splash News.


Brad Pitt er ikke den eneste gjesteskuespilleren fra «21 Jump Street» som senere har gjort det stort i Hollywood.

I 1987 var det en ugjenkjennelig Vince Vaughn som dukket opp i en birolle - lenge før han blant annet ble kjent med filmen «Wedding Crashers».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot adopsjonsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer