Kjenner du igjen denne jenta?

I dag er hun en av verdens mest berømte kvinnelige modeller.

<strong>KNAPT TIL Å KJENNE IGJEN:</strong> Slik så Brooklyn Decker som 16-åring, før hun slo igjennom som modell. Foto: All Over Press
KNAPT TIL Å KJENNE IGJEN: Slik så Brooklyn Decker som 16-åring, før hun slo igjennom som modell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske modellen Brooklyn Decker (23) har tatt mote-verdenen med storm etter at hun første gang dukket opp som badedrakt-modell i bladet Sports Illustrated i 2006.

Men som tenåring var det lite som minnet om den glamorøse blondinen som pryder forsider og reklameplakater verden over.

Decker- som i tillegg til å ha suksess som modellen også spiller i den nye filmen «Just Go With It» har avslørt at hun følte seg som en keitete tenåring fram til hun ble oppdaget av en talentspeider som 15-åring.

To år senere var hun allerede et etablert navn og prydet blader som «Teen Vogue» og «Cosmopolitan».

Til MTV hevder hun at hun aldri glemmer sin første fotoshoot i utlandet. På hjemveien ble hun nesten arrestert av grensepolitiet!

- Vi skulle til fotografere bilder til et fitnessblad, men mye sand snek seg inn i baggasjen min. Da tollerne så den, trodde de det var narkotika, sier hun.

Privat er Brooklyn gift med tennisstjernen Andy Riddick.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Takker pappa for å ha reddet kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer