<strong>POPULÆR:</strong> Slik er vi vant til å se Fergie, på scenen sammen med gruppen Black Eyed Peas. Foto: All Over Press
POPULÆR: Slik er vi vant til å se Fergie, på scenen sammen med gruppen Black Eyed Peas. Foto: All Over Press Vis mer

Kjenner du igjen denne jenta?

Før hun ble superstjerne, var popartisten Fergie en populær cheerleader.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Stacey Ann Ferguson (36) - best kjent som Fergie - har sammen med gruppen Black Eyed Peas og som soloartist fått millioner av fans verden over.

Men selv de mest innbitte tilhengerene vil nok slite med å kjenne igjen den rocka blondinen på bildene fra hennes tid som elev på high school i USA.

Som liten jente var hun barnestjerne i TV-serien «Kids Incorporated», men som tenåring var Fergie blant annet en aktiv cheerleader. Sammen med venninnene danset og turnet Fergie ofte i forbindelse med kampene til lagene fra hennes skole Glen A. Wilson High School i California.

Tre år etter at bildene over ble tatt,  og hun gikk ut som avgangselev fikk hun -  som en del av jentegruppa Wild Orchid - sin første platekontrakt.

I 2003 begynte hun samarbeidet med Black Eyed Peas - som senere har gjort henne til en av verdens mest profilerte kvinnelige artister.

Fergie er i dag gift med skuespilleren Josh Duhamel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir hun mamma i 2012

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer