Kjenner du igjen den norske TV-stjernen?

I dag er skjegget hans verdensberømt, men slik har det ikke alltid vært...

FØR OG NÅ: I 2001, da Kristofer Hivju spilte i stykket «Er du med eller ute?», var det kun hodehåret han hadde latt gro fritt. De par siste årene er det flammerøde skjegget hans blitt et internasjonalt varemerke, blant annet gjennom rollen hans i «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix/ HBO
FØR OG NÅ: I 2001, da Kristofer Hivju spilte i stykket «Er du med eller ute?», var det kun hodehåret han hadde latt gro fritt. De par siste årene er det flammerøde skjegget hans blitt et internasjonalt varemerke, blant annet gjennom rollen hans i «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix/ HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste årene er Oslo-mannen Kristofer Hivju (36) blitt et internasjonalt kjent fjes gjennom rollen som Tormund Giantsbane i kjempesuksessen «Game of Thrones».

Skuespillerens røde skjegg, som nesten spiller en egen birolle i Hivjus villmann-rolle i TV-serien, er også blitt gjenstand for mye oppmerksomhet.

Da han gjestet «Senkveld» på TV 2 i april 2014, måtte han besvare flere skjeggrelaterte spørsmål fra programleder Harald Rønneberg.

- Det er mest fordi jeg syns det er uorganisk å ta et barberblad og skjære meg i ansiktet hver dag. Det er mer organisk å bare se seg i speilet og så: «hmm», og så gå videre, forklarte Hivju om hvorfor han har latt skjegget gro.

Imidlertid var det en tid da den suksessrike skuespilleren tilsynelatende hadde mindre imot å barbere seg.

Saken fortsetter under bildene.

På starten av karrieren, da han spilte i TV 2-serien «Fox Grønland» (2001) og teaterstykker som «Er du med eller ute?», var den nederste halvdelen av Hivjus hode nemlig hårløs. Dengang begrenset det flammerøde håret hans seg til hodet, og det er ikke helt lett å gjenkjenne stjernen i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer