Kjenner du igjen barnestjernen?

Nå er sjarmtrollet som tok verden med storm blitt myndig!

BARNESTJERNE: Sammen med sin fire år yngre kusine Rosie tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2013. Nå er hun fylt 18 år. Foto: Skjermdump / Instagram
BARNESTJERNE: Sammen med sin fire år yngre kusine Rosie tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2013. Nå er hun fylt 18 år. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

I 2013 tok den supersøte popduoen Sophia Grace Brownlee (18) og Rosie Rosie McClelland (14) verden med storm, da de deltok i talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» i USA.

De britiske kusinene ble oppdaget da de la ut en coveropptreden av Nicki Minajs (38) hitlåt «Super Bass» på YouTube i 2011, og det tok ikke langt tid før de ble invitert over Atlanteren av talkshowdronning Ellen Degeneres (63).

DEN GANG DA: Sophia og Rosie på GRAMMY-utdelingen i 2012. Foto: NTB
DEN GANG DA: Sophia og Rosie på GRAMMY-utdelingen i 2012. Foto: NTB Vis mer

Videotallene bare vokste og vokste, og «hele» verden ønsket seg en bit av den unge popduoen.

Årene har nå gått, og de to en gang så små sjarmtroll er blitt tenåringer. I slutten av april fylte Sophia 18 år, mens kusinen Rosie er fylt 14 år.

De er begge to aktive på sosiale medier, der de deler stort og smått fra hverdagen som tenåringer og skoleelever.

De drømmer også om å videreutvikle sangkarrieren, og det er bare en knapp måned siden Rosie slapp låten Throw It Away.

Unikt bånd

I anledning fødselsdagen delte Sophia Grace en bildeserie av seg selv og kusinen Rosie, og det er flere av følgerne som påpeker at de synes tiden flyr fort - og at de to kusinene er vokst opp til å bli to flotte jenter.

Og det er tydelig at de to kusinene har et sterkt bånd.

18-årsdagen til Sophia Grace ble naturlig nok feiret med favoritt-kusinen, og Rosie delte fra festlighetene på Instagram.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser barne­stjernene ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer