«American Pie»:

Kjenner du igjen «American Pie»-stjernen?

Har byttet ut det røde håret og vokst fra kvisene.

HVEM ER DETTE?: «American Pie»-stjernen Chris Owen er nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Skjermdump, Instragram
HVEM ER DETTE?: «American Pie»-stjernen Chris Owen er nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Skjermdump, Instragram Vis mer

(Se og Hør): Flere av skuespillerne i «American Pie» ble stjerner over natta, da den første filmen kom ut i 1999. Siden den gang har den populære filmen kommet med en rekke oppfølgere, og flere av skespillerne fikk sine store gjennombrudd.

Men det er imidlertid ikke alle det gikk like bra for.

Chuck «The Sherminator» Sherman, spilt av Chris Owen (37), har nemlig holdt en lav profil de siste årene. Vi er nok mange som husker den over gjennomsnittlige kåte gutten, med rødt hør og ansiktet fullt av kviser.

Forandring fryder

Siden den første «American Pie»-filmen kom, har 37-åringen forandret seg mye.

Kvisene er nemlig byttet ut med et tykt skjegg, men karrieren har derimot ikke grodd like raskt.

19 år etter at karrieren skøyt fart og Chris fikk sitt store gjennombrudd, er han senere i år tilbake på skjermen for «Sharknado 6». 37-åringen er nesten ugjenkjennelig som en «blond cowboy».

Det er nemlig ikke bare kvisene som er byttet ut. Hans karakteristiske røde hår er nemlig blitt platinablondt, og skal vi tro skuespilleren selv, er det nettopp for rollen i den kommende filmen har han gjort endringer på utseendet.

- Når du drar til Romania i helgen for å spille en blond cowboy, da tar du bilde, skrev han på sosiale medier.

Det har imidlertid vært stille fra «The Sherminator» de siste årene, og mange hevder at karriren hans floppet. I 2013 ble det nemlig kjent at skuespilleren jobbet som servitør på en sushi-restaurant i Santa Monica, og at han skulle ha gjort dette i lengre tid, ifølge The Sun.

I «American Pie» slet Chris´ rollekarakter med draget på damene, privat tyder mye på at det går lettere for 37-åringen. I 2007 giftet han seg med Michelle Beck, men paret splittet lag bare fem år senere.

Likevel kan det se ut på sosiale medier at han har en ny flamme i livet sitt, skuespiller Dayna Cousins. De to legger nemlig stadig ut bilder sammen på sosiale medier, og mye later til at de tilbringer en hel del tid med hverandre.

I've never been more proud of anyone ever. #familygamenight #jenga

Et innlegg delt av Chris Owen (@chriscoleowen)

Ble innlagt

I likhet med Chris, ble også Seann William Scott (41), best kjent for å spille den svært markante rollefiguren Steve Stifler i de kjente «American Pie»-filmene verdenskjent. Han er i likhet med kollegaen et bevis på at det ikke er bare bare å leve som skuespiller.

Stifler ga seerne en rekke minneverdige øyeblikk, blant annet frasen «Stifler's mom», som mange sannsynligvis husker godt den dag i dag.

Etter «American Pie»-suksessen har Scott vært å se i filmer som «Role Models» og «Dude, Where's My Car?», men de siste årene har det vært relativt stille fra den energiske og morsomme skuespilleren.

I 2011 ble Scott innlagt på en klinikk for å få behandling for «personlige problemer». Det bekreftet skuespillerens talsperson overfor People.

GUTTA KRUTT: Jason Biggs, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Chris Klein og Seann William Scott ble alle stjerner etter de mye omtalte filmene. Foto: Filmweb
GUTTA KRUTT: Jason Biggs, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Chris Klein og Seann William Scott ble alle stjerner etter de mye omtalte filmene. Foto: Filmweb Vis mer

- Seann William Scott får frivillig forebyggende behandling for å løse helsemessige og personlige problemer. Han setter pris på støtten fra fansen i denne perioden, sto det i en pressemelding.

41-åringen avslørte aldri hva som var årsaken til innleggelsen, og det er usikkert om dette kan ha noe å gjøre med at stjerna forsvant fra rampelyset.

Ett år etter virket det imidlertid som ting gikk bedre for ham, for i mars 2012 bekreftet han at han var forlovet med modell Lindsay Frimont (37).

Ti måneder senere tok forholdet for øvrig slutt.

Seann William Scott har aldri vært en av stjernene som dukker opp på eksklusive rød løper-arrangementer, og selv om det er mange som kanskje lurer på hvor skuespilleren er blitt av, vil ikke det si at han har lagt karrieren på hylla.

​Ifølge IMDb har han nemlig nok å henge fingrene i.

LES OGSÅ: Nå skrives Meghan ut av «Suits»