ANONYM: Popartisten Lady Gaga har gått fra å være en grå mus til å bli et moteikon. Foto: Stella Pictures
ANONYM: Popartisten Lady Gaga har gått fra å være en grå mus til å bli et moteikon. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjenner du henne igjen?

Popstjernen har ikke alltid vært et internasjonalt moteikon...

SEHER.NO: Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (23) som hun egentlig heter, har det siste året blitt en av verdens mest ettertraktede popstjerner.

Popkometen har blitt verdenskjent for sine hiter "Poker Face" og  "Just Dance", men det er kanskje først og fremst de avslørende antrekkene og utadisjonelle scenestuntene som har brent seg inn på netthinnen til folk.

Men popstjernen har ikke alltid vært av det vågale slaget. Nå avslører nemlig gamle bilder at Lady Gaga en gang var en mye mer anonym artist enn i dag.

På bildene som Stella nå har offentliggjort, har 23-åringen langt, mørkt hår og har på seg en helt vanlig, grå t-skjorte - og det er tydelig at hun gjorde noen grep i klesveien før hun slo gjennom som popartist.

I dag er fansen vant til å se Lady Gaga iført alt fra gjennomhullete thights til trill runde briller, hvitt hår og svært vågale sceneantrekk, og artisten har også blitt kledd opp av den fargerike, norske designeren Fam Irvoll.

Foruten sine dansehits og spesielle antrekk, er den platinablonde artisten imidlertid like kjent for sine sexvaner og sin fortid som stripper. I sommer opptrådte hun blant annet ved Manchester Acedemy, hvor hun viste rumpa til publikum...


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Lady Gaga på plass i Oslo