TILBAKE MED EKSEN?: Det spekuleres i om Uma har blitt sammen med eksen, etter at hun har blitt observert med en stor ring på fingeren. Foto: All Over Press
TILBAKE MED EKSEN?: Det spekuleres i om Uma har blitt sammen med eksen, etter at hun har blitt observert med en stor ring på fingeren. Foto: All Over PressVis mer

Kjenner du henne igjen?

I dag er denne søte jenta hun kjent for sitt sexy blikk og særegne utseende...

SEHER.NO: "Pulp Fiction" og "Kill Bill"-stjernen Uma Thurman har en imponerende rekke filmer bak seg gjennom sin karriere som skuespiller.

Den tidligere "Golden Globe"-vinneren er kjent for sitt sexy blikk og særegne utseende, og nå har et bilde fra hennes barndom lekket ut på nettet.

Og det er lett å se hvem det er er bilde av når man sammenligner med bilder av Thurman fra nyere tid.

I november brøt skuespilleren med forloveden Arpad Busson, men nå blir det spekulert i om det tidligere paret har funnet tilbake til hverandre. Det er en ring som har satt ryktene i gang.

- Smilet hennes og den store ringen på fingeren hennes kan vitne om at forlovelsen med Arpad Busson er på igjen, skriver Hello Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har hun funnet tilbake til eksen?