TILBAKE MED EKSEN?: Det spekuleres i om Uma har blitt sammen med eksen, etter at hun har blitt observert med en stor ring på fingeren. Foto: All Over Press
TILBAKE MED EKSEN?: Det spekuleres i om Uma har blitt sammen med eksen, etter at hun har blitt observert med en stor ring på fingeren. Foto: All Over PressVis mer

Kjenner du henne igjen?

I dag er denne søte jenta hun kjent for sitt sexy blikk og særegne utseende...

SEHER.NO: "Pulp Fiction" og "Kill Bill"-stjernen Uma Thurman har en imponerende rekke filmer bak seg gjennom sin karriere som skuespiller.

Den tidligere "Golden Globe"-vinneren er kjent for sitt sexy blikk og særegne utseende, og nå har et bilde fra hennes barndom lekket ut på nettet.

Og det er lett å se hvem det er er bilde av når man sammenligner med bilder av Thurman fra nyere tid.

I november brøt skuespilleren med forloveden Arpad Busson, men nå blir det spekulert i om det tidligere paret har funnet tilbake til hverandre. Det er en ring som har satt ryktene i gang.

- Smilet hennes og den store ringen på fingeren hennes kan vitne om at forlovelsen med Arpad Busson er på igjen, skriver Hello Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har hun funnet tilbake til eksen?