X FACTOR-KLAR: Kanskje blir Oda igjen å se på TV til høsten. Onsdag dukket hun opp for å prøve lykken i «X Factor». Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
X FACTOR-KLAR: Kanskje blir Oda igjen å se på TV til høsten. Onsdag dukket hun opp for å prøve lykken i «X Factor». Foto: Anders Myhren/Seoghør.noVis mer

Kjenner du henne igjen?

Tidligere «Idol»-deltageren prøver lykken på ny.

Se videointervjuet med den tidligere «Idol»-finalisten nederst i saken!

SEHER.NO: I 2006 var Oda Evjen Gjøvåg blant finalistene i «Idol». Nå prøver hun lykken på nytt - denne gangen i «X Factor».

Onsdag møtte nemlig bergensjenta opp til precast for programmet i Nydalen i Oslo. Og til Seher.no legger hun ikke skjul på hvorfor hun nok en gang ønsker å komme på TV.

- Det er vel rett og slett fordi jeg ikke tar et nei for et nei. Jeg kommer aldri til å gi opp så lenge jeg føler at jeg har noe på en scene å gjøre. Man må gripe de mulighetene man får, smiler hun når Seher.no får dratt henne ut av den store og håpefulle «X Factor»-køen i Oslo.

Årene etter «Idol» har den blide jenta brukt til å reise rundt i den store verden, nylig kom hun hjem etter å ha bodd nesten to år i Los Angeles. Der har hun langtfra ligget på latsiden, men har jobbet mye med musikken sin.

Mange husker kanskje Oda best fra romansen hun hadde med en annen «Idol-deltager da hun selv var med, nemlig Jonas Thomassen. Selv om de to ikke lenger er kjærester, innrømmer den sangglade jenta at hun har kontakt med eks-kjæresten.

- Ja, vi har fortsatt kontakt. Men han bor på Bali, jeg i Oslo - så vi er jo ikke kjærester lenger. Vi er bestevenner, og snakker sammen flere ganger i uka. Jeg tror jo at vi skal se hverandre i sommer og slike ting, forteller Oda Evjen Gjøvåg, som denne høsten kanskje får kallenavnet «X Factor»-Oda...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Er du den nye riksbitchen?

Se videointervjuet med den tidligere «Idol»-finalisten her:[obj:media:8711]