Kjenner du henne igjen?

Hollywoodstjernen startet sin vei mot berømmelse som 7-åring.

NÅ: Jennifer Lopez er en suksessfull og vakker kvinne. Her sammen med ektemann Marc Anthony. Foto: Stella Pictures
NÅ: Jennifer Lopez er en suksessfull og vakker kvinne. Her sammen med ektemann Marc Anthony. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Se de gamle bildene av Jennifer nederst i saken!


Jennifer Lopez (41) er en vakker og talentfull kvinne, og har fått enorm suksess gjennom sin film- og musikkarriere, samt kles- og parfymeproduksjon.

Men det var en tid før popstjernen med den berømte bakdelen ble kjent som J-Lo, og i likhet med de fleste andre Hollywood-stjerner har også hun en rekke «uheldige» 80-talls bilder.

Før Lopez - som nå er gift og har to barn med musiker Marc Anthony, ble kjent for sine mange roller i filmproduksjoner og hitlåter, strevde hun hardt for å nå stjernestatusen.

Brunettens vei mot berømmelse startet allerede som 7-åring, da hun var del av en dansegruppe som turnerte rundt i New York. Da hun var 16 fikk hun en liten rolle i filmen «My Little Girl».

Men hennes fremste lidenskap var fremdeles dans, og etter mange år med hardt arbeid fikk hun tilslutt et stipend på en danseskole på Manhattan.

Dette førte til at Jennifer mistet kontakten med moren, som ikke ønsket at datteren skulle ha en dansekarriere, og Lopez ble kastet ut av familiens hjem, skriver Famous Why.

Uten å ha et sted å bo fortsatte «The Back-Up Plan»-stjernen å strebe etter et gjennombrudd innen dans.

Etter to år med auditioner var hun på randen av et sammenbrudd, men så fikk hun tilbud om en jobb som danser i TV-serien «South Central». Etter det ballet det på seg, og hennes store gjennombrudd kom i filmen «Selena».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trues med søksmål på 247 millioner kroner

UNG: Jennifer Lopez som barn. Foto: Stella Pictures
JAKTET PÅ SJERNESTATUS SOM 7-ÅRING: Allerede som 7-åring hadde Jennifer Lopez tatt sikte på glitter og glamour. Foto: Stella Pictures
BLE KASTET UT: Da Jennifer Lopez fikk stipend for å gå på en danseskole i Manhattan, ble hun kastet ut av familiens hjem. Moren ville nemlig ikke at datteren skulle få en dansekarriere. Foto: Stella Pictures
GA SEG IKKE: Jennifer Lopez lot ikke familiens motforestillinger stoppe seg. Foto: Stella Pictures
FIKK ROLLER I TV-PRODUKSJONER: Jennifer Lopez fik roller i TV-serier som «South Central» og «In Living Color» (bildet). Foto: Stella Pictures
«SELENA»: Jennifers store gjennombrudd kom med filmen Selena. Foto: Stella Pictures
NÅ: Jennifer Lopez har flere ganger blitt kåret til verdens mest sexy kvinne. Foto: Stella Pictures