LYS OG MØRK: Beyoncé har vært svært lys i det siste, men på photoshoot med det franske magasinet ble hun forvandlet til en mørk skjønnhet. Foto: All Over Press / YouTube.com
LYS OG MØRK: Beyoncé har vært svært lys i det siste, men på photoshoot med det franske magasinet ble hun forvandlet til en mørk skjønnhet. Foto: All Over Press / YouTube.com Vis mer

Kjenner du henne igjen?

Popstjernen ble forvandlet til afrikansk dronning.

Publisert
SEHER.NO: Popstjernen Beyoncé Knowles (29) skifter ofte stil, og den siste tiden har artisten vist seg med svært blond manke.

Men i en ny kampanje for det franske magasinet L'Officiel Paris, dukker stjernen opp med mørk sminke - forvandlet til en aftikansk dronning.

Se YouTube-video fra photoshooten nederst i saken.

I forbindelse med magasinets 90-årsjubileum, er Beyoncé blitt stylet med inspirasjon fra afrikansk kultur, mens huden er gjort flere hakk mørkere med kraftig sminke.

- Vi synes bildene er flotte og inspirerende, sier magasinets talsperson ifølge Daily Mirror.

I 2008 ble L’Oreal anklaget for å ha lysnet huden til stjernen, og kjendisnettstedet TMZ kalte reklamen for «krafig Photoshopet».

New York Post syntes bildet fikk «Crazy in Love»-sangerinnen til å fremstå som en «rar, nesten hvit utgave av seg selvt». L'Oreal avviste imidlertid bestemt å ha trikset med stjernens hudfarge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se hva Beyoncé har under gifteringenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer