<strong>FØR OG NÅ:</strong> AnnaSophia Robb spilte tyggegummimesteren Violet Beauregarde (t.v) i «Charlie og sjokoladefabrikken» fra 2005. Seks år senere har hun tydeligvis vokst opp... Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: AnnaSophia Robb spilte tyggegummimesteren Violet Beauregarde (t.v) i «Charlie og sjokoladefabrikken» fra 2005. Seks år senere har hun tydeligvis vokst opp... Foto: All Over Press Vis mer

Kjenner du henne igjen?

Barnestjernen har blitt til en vakker, ung kvinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun er nok mest kjent som den overlegne snørrungen Violet Beauregarde i «Charlie og sjokoladefabrikken» fra 2005, men nå har skuespiller AnnaSophia Robb (17) begynt å bli voksen.

Den unge skuespilleren, som gikk Charlie på nervene med sin konstante tyggistygging i Tim Burton-filmen, har altså rukket å bli 17 år og er ikke lenger bare en barnestjerne. Hun er derimot i ferd med å skape seg en lysende skuespillerkarriere.

De seks siste årene har hun både vært sexy surfer i «Soul Surfer», spilt mot stjerner som Hilary Swank (36) i skrekkfilmen «The Reaping» og Charlize Theron (35) i dramaet «Sleepwalking».

Og under helgens Academy Of Country Music Awards i Las Vegas strålte 17-åringen av yndig modenhet. Robb var iført en isblå kjole med 50-tallssnitt, sotet øyensminke og hudfarget lipgloss, en «look» som sørget for at hun så både ungdommelig frisk og voksen ut.

Selv om den blålige kjolefargen også inneholdt noe lilla, var det lite ved den unge skuespilleren som minnet om den hovne rollefiguren Violet Beauregarde...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med stjernen?   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer