Kjenner du henne igjen?

Lady Gaga entret scenen flintskallet.

UTEN HÅR: Slik så Lady Gaga ut da hun gjestet britiske «Paul O'Grady Show» i helgen. Der framførte hun sin nye låt «Hair». Foto: YouTube.com
UTEN HÅR: Slik så Lady Gaga ut da hun gjestet britiske «Paul O'Grady Show» i helgen. Der framførte hun sin nye låt «Hair». Foto: YouTube.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (25) er blitt kjent for sine mange eksentriske kostymer, og «Paparazzi»-sangerinnen viser seg like ofte i parykker som hun viser frem sitt eget hår.

Da 25-åringen besøkte britiske «Paul O'Grady Show» i helgen, ankom hun scenen flintskallet og framførte sin nye låt «Hair». Halvveis i opptredenen tok stjernen på seg en turkis parykk før hun sang videre.

Se Lady Gagas opptreden nederst i saken.

I mars innrømmet den amerikanske sangerinnen ifølge Monstersandcritics at hun er i ferd med å miste håret etter sine utallige hårblekninger.

- Jeg blir nødt til å få meg en kjemisk frisyre, ettersom håret mitt er i ferd med å falle av, sa Gaga.


Det er ikke kjent om sangerinnen - som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta - faktisk har fjernet håret, eller om hun var sminket skallet i helgen.

- Kanskje var det bare en «fashion statement», men med tanke på sangtittelen, er det lite tenkelig, skriver Huffington Post.

- Teksten i sangen hinter om en slags kamp: det virker som om hun forsøker å bevise at håret hennes, kostymene og personligheten hennes er normal. Så ved å ta det bort, og vise innsiden, beviser hun at hun er en av oss, mens hun fremdeles opprettholder imaget sitt, fortsetter avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har hatt trekantsex
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer