Kjenner du henne igjen?

TV-stjernen så uvanlig naturlig ut på vei til en lunsj denne uken.

UNG OG FRISK: Uten tung sminke og utfordrende kjoler er det ikke helt enkelt å gjenkjenne «The Hills»-stjernen Heidi Montag. Kanskje det er hverdagslivet som kler den yppige blondinen aller best... Foto: All Over Press
UNG OG FRISK: Uten tung sminke og utfordrende kjoler er det ikke helt enkelt å gjenkjenne «The Hills»-stjernen Heidi Montag. Kanskje det er hverdagslivet som kler den yppige blondinen aller best... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-stjernen Heidi Montag (25), kjent fra MTV-serien «The Hills», er blitt beryktet for sine blonde lokker, svært opererte kropp og glamorøse stil.  

Den skandaleomsuste kjendisen, som er gift med Spencer Pratt (28), har holdt en lav profil den siste tiden. Og denne uken var 25-åringen langt fra så stylet og sminket som hun vanligvis pleier å vise seg.

Blondinen var nesten ikke til å kjenne igjen da hun ble fotografert torsdag. Hun var på vei til en lunsjavtale iført avslappede jeans, Converse-sko og en sort skinnjakke. Montag så overraskende fresh og opplagt ut, nesten uten sminke og med diskré smykker.

Hun har tidligere innrømmet at hun angrer på alle de plastiske operasjonene. Og ute på farten i Santa Monica virket hun mer komfortabel og naturlig enn hun gjør oppstaset på den røde løperen. Kanskje den mer anonyme tilværelsen er sunnere for den unge TV-stjernen?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ser hun ut etter ni dager uten mat  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer