Kjenner du henne igjen?

TV-stjernen Cynthia Nixon overrasket fansen med nybarbert hode.

OFRER UTSEENDET FOR JOBBEN: Nixon spiller kreftsyk professor på Broadway. Foto: All Over Press
OFRER UTSEENDET FOR JOBBEN: Nixon spiller kreftsyk professor på Broadway. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Cynthia Nixon (45) trodde det skulle bli lettvint å være skallet. I stedet har hun innsett at sveisen må vedlikeholdes hver eneste dag.

Nixon, mest kjent som Miranda i «Sex og singelliv», spiller for tiden kreftsyk professor på Broadway, og må dermed holde issen blank.

- Jeg trodde det skulle bli lite styr å ikke ha hår. Men jeg må barbere meg hver dag. Hodet får raskt en mørk skygge. Og det vil man ikke vise seg ute med, fortalte hun på tv-showet LIVE! with Kelly, ifølge People.com.

Nixon innrømmer at hun var engstelig for hvordan hun ville ta seg ut uten hår, men at hodeskallen hennes heldigvis viste seg å være velformet.

- Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan jeg ville sett ut. Men jeg tror nok ikke jeg vil beholde sveisen for evig, la hun til.

Nixon fikk nylig massiv kritikk etter at hun holdt en tale for et homofilt publikum. Nixon, som er er homofil, uttalte i talen at det for henne er et valg hun har tatt.

- Jeg holdt en tale til et homofilt publikum nylig, og talen inkluderte setningen: «Jeg har vært heterofil og jeg har vært homofil, og homofil er bedre». De prøvde å få meg til å endre det, fordi de mener at det impliserer at homoseksualitet er et valg. For meg er det et valg, sa hun til New York Times.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slaktes etter homo-uttalelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer