<strong>FØR:</strong> I det amerikanske TV-programmet «E! Entertainment Special: Tyra Banks» vises bilder av Tyra Banks fra den gang hun ikke var berømt. Foto: Stella Pictures
FØR: I det amerikanske TV-programmet «E! Entertainment Special: Tyra Banks» vises bilder av Tyra Banks fra den gang hun ikke var berømt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjenner du henne igjen?

TV-kanal viser nye bilder av superstjernen Tyra Banks fra da hun ikke var berømt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske TV-kanalen «E!» viser tidligere ikke publiserte bilder av modellen og TV-stjernen Tyra Banks, fra den gang verden ennå ikke hadde fått øynene opp for skjønnheten.

I en Tyra Banks-spesial på «E! Entertainment» ser man en ung Tyra i en ganske annen utgave enn da hun på 90-tallet ble en av verdens største supermodeller.

Bildene viser Banks fra oppveksten i Inglewood i California, og fra studietiden fram til hun gikk ut av Immaculate Heart High School i Los Angeles i 1991.

Etter at hun var ferdig på skolen begynte Tyra å jobbe som modell rundt om i verden, men det var først etter at hun figurerte to ganger på det prestisjefylte «Sports Illustrated Swimsuit Issue» og var en av de originalene modellene for undertøysmerket Victoria's Secret at hun ble verdenskjent som supermodell.

I dag har Banks bygd seg opp en karriere som businesskvinne og TV-stjerne gjennom sine show «America's Next Top Model» og «The Tyra Banks Show».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten i Asia

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer