Kjenner du henne igjen?

Slik så Rachel Nordtømme ut som barn.

<strong>BARNEBILDE:</strong> TV-seerne blir bedre kjent med Rachel Nordtømme i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap», og får blant annet se barndomsbilder av den populære Steinkjer-jenta. Foto: TV3/ «Vis meg ditt kjøleskap».
BARNEBILDE: TV-seerne blir bedre kjent med Rachel Nordtømme i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap», og får blant annet se barndomsbilder av den populære Steinkjer-jenta. Foto: TV3/ «Vis meg ditt kjøleskap». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hekkeløperen, TV-profilen og bloggeren Rachel Nordtømme er mandagens kjendis i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap».

Nordtømme, som i fjor deltok i «Skal vi danse» på TV 2, jobber i dag som markedskoordinator for hyttekjeden Øverbygg, og åpnet sitt kjøleskap på en av arbeidsgiverens hytter.

Mens kokken lager en treretters middag av innholdet i kjøleskapet, blir vi gjennom programleder Mia Gundersen bedre kjent med Rachel, og får både se barndomsbilder av Steinkjer-jenta og bilder fra da hun var kjæreste med Petter Northug.

- Var det vanskelig å få så mye oppmerksomhet for forholdet i media, spør programleder Mia Gundersen.

- Selvfølgelig. Det er jo ingen som egentlig vil ha privatlivet sitt brettet ut i media. Det er privat. Det vil man holde for seg selv. Selvfølgelig er det andre ting man gjerne vil ha oppmerksomhet for, og som folk skal vite at du holder på med. Så det ble mye bedre etter det, sier Nordtømme om medietrykket fra da hun var sammen med Northug. 

Nordtømme er en av Norges mest populære bloggere, og hennes kjærlighetsliv har vært grundig omtalt i media. Etter Skal vi danse» valgte Rachel å trekke seg tilbake fra rampelyset en stund, men nå gjør hun comeback som reporter i TV 2-sporten.

- Kjendisstatusen har aldri vært noe jeg har jaget etter. Det har vært sånn at jeg ville leve av idretten, men nå har jeg vel innsett at det ikke skjer. Da er det fint å få muligheten gjennom TV 2 til å få jobbe med folk som faktisk har klart det målet. Og så får jeg møte mange store stjerner som jeg ser opp til. Sånn personlig, for min egen del, er det veldig morsomt, sier Rachel i «Vis meg ditt kjøleskap».

Før jul var Rachel Nordtømme kjæreste med «Skal vi danse»-profilen Tom Erik Nilsen, men i TV3-programmet forteller hun at det ikke er noen ny mann i livet hennes etter bruddet med Tom Erik.

- Det er dårlig med det. Nå er det kun meg, og det trives jeg med. Det er vel kanskje ikke tilbudene det står på. Jeg må være så ærlig.  Det er ikke så mange frierbrev i posten, men det har vært ganske tøft på Facebook, sier Nordtømme i «Vis meg ditt kjøleskap».

«Vis meg ditt kjøleskap» vises på TV3 mandager til torsdager klokka 20.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har mindre truse på friidrettsbanen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer