Kjenner du henne igjen?

Gwen Stefani la ut ungdomsbilder på Twitter.

UNGDOMSBILDET: Gwen Stefani er ikke til å kjenne igjen på dette bildet sammen med broren Eric i 1983.  Foto: Gwen Stefani/Twitter
UNGDOMSBILDET: Gwen Stefani er ikke til å kjenne igjen på dette bildet sammen med broren Eric i 1983. Foto: Gwen Stefani/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sanger og designer Gwen Stefani (42) er kjent for sin rocka stil og vakre utseende, men er nesten ikke til å kjenne igjen på bildene hun nylig la ut på Twitter.

Bildet er nemlig fra 1983 og Stefani er bare 14 år gammel der hun står og smiler flaut til kameraet sammen med storebroren Eric. Noen år senere musikkdebuterte søsknene sammen i bandet No Doubt, der Eric spilte keyboard. Han har senere fulgt en animasjonskarriere og har blant annet jobbet med «The Simpsons».

«Jeg og min superkule storebror Eric, i åttende klasse, holder autografer fra vårt favorittband Madness – fem år før No Doubt» skriver stjernen under bildet.

Et annet bilde viser Gwen og Eric pyntet til fest.
 
«Mamma lagde kjolen for meg» skriver Gwen.

I dag er Stefani selv lykkelig tobarnsmor til sine to barn Kingston (5) og Zuma (3) med musikeren Gavin Rossdale. 42-åringen vokste opp som den nest eldste i en søskenflokk på fire. Stefanis mor var syerske og lagde mange av datterens klær. I dag har stjernen sitt eget suksessfulle klesmerke L.A.M.B og barnemerket «Harajuku Mini».
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjæresten liker ikke Gagas stil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer