Kjenner du henne igjen?

Her er reality-stjernen Kim Kardashian som barn.

BUTIKK I BLODET: Kim Kardashian på åpningen av familiebutikken Kardashian Khaos i Las Vegas. Foto: Fame Flynet
BUTIKK I BLODET: Kim Kardashian på åpningen av familiebutikken Kardashian Khaos i Las Vegas. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På bildet ser vi Kim Kardashian (33) i en alder av syv år. Det henger på veggen i hennes bestemor, Mary Jo Shannons, egen butikk.

Mary Jo er fra morsiden i familien, og har skotske aner. Hun giftet seg med nederlenderen Robert, som hun fikk datteren Kristine med (moren til Kim). Mary Jo driver butikken Shannon & Co i La Jolla, California. Der selger hun barneklær, og viser stolt fram sitt eget kjendisbarnebarn, Kim.

Familien er tydeligvis glad i å drive butikk. Senest for bare noen dager siden lanserte Kim sin nye parfyme, i Kardashian-familiens egen butikk «Kardashian Khaos». Den ligger i hotellet Mirage, i Las Vegas. 

Kim og Mary Jo to tilbrakte gårsdagen sammen, og så blant annet på delfinene som holder til på La Jolla Beach. Og selv om Kim tydeligvis er glad i familien sin, valgte hun å droppe stebrorens bryllup i Hawai.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Går til puppekrig på Twitter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer