Kjenner du henne igjen?

Mila Kunis stråler i eksklusiv motekampanje.

MODELL-MATERIALE: Skuespiller Mila Kunis er mest kjent for sin innsats på TV-skjermen og filmlerretet, men det siste året har hun stilt opp som fotomodell for motehuset Christian Diors veskekolleksjoner. I den ferske kampanjen stråler hun som en yndig  Foto: Stella Pictures
MODELL-MATERIALE: Skuespiller Mila Kunis er mest kjent for sin innsats på TV-skjermen og filmlerretet, men det siste året har hun stilt opp som fotomodell for motehuset Christian Diors veskekolleksjoner. I den ferske kampanjen stråler hun som en yndig Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Mila Kunis som fotomodell nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Vakre Mila Kunis (28), kjent fra blant annet «Black Swan» og «Friends with Benefits», har et talent foran fotografiapparatet så vel som filmkameraet. 

Den ukrainske skuespilleren fronter nemlig en fersk kampanje for det verdenskjente motehuset Christian Dior, melder The Sun.

Den eksklusive bildeserien er for Diors veskekolleksjon den kommende høst- og vintersesongen, og stjernen oser av nostalgisk glamour på de elegante, men dramatiske svart-hvitt-fotografiene.

Dette er imidlertid ikke første gang 28-åringen står modell for merkenavnet. Også i våres viste hun frem lekre Dior-håndvesker, i en mer romantisk bildeserie.

Kunis uttalte nylig at hun ikke anser seg selv som spesielt pen, men hun gjør muligens en god figur som fotomodell likevel? Se resten av kampanjen i bildekarusellen og døm selv!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er et vandrende motevrak  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer