Kjenner du henne igjen?

- Det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å bruke dette i senga fremover, sier den norske programlederen.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Programleder Henriette Bruusgaard viser seg fra en ny side i søndagens episode av «Alt for Norge». Foto: TVNorge
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Programleder Henriette Bruusgaard viser seg fra en ny side i søndagens episode av «Alt for Norge». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Alt for Norge»-programleder Henriette Bruusgaard (30) er kjent for sine lange lyse lokker, men i søndagens utgave av TVNorge-programmet viser både hun og de norsk-amerikanske deltagerene nye sider av seg selv.

Både deltagerne - og Henriette selv - får prøve seg som utøvere i heavyrock-sjangeren black metal, noe som blant annet innebar å bli sminket til det ugjenkjennelige.

- Black metal er en av norges største kulturelle eksportvarer og er noe nordmenn vet alt for lite om. I usa og andre steder i verden blir det anerkjent som typisk norsk.

- De klarte seg eksepsjonelt bra - og ja - jeg prøvde meg også, men endte opp med å ligne mer på Gry Jannicke Jarlum enn Immortal, skriver Henriette i en e-post til Seoghør.no.

 - Hva tenkte du da du så deg i speilet etter at forvandlingen var fullkommen?


- Jeg tenkte at jeg så jævlig kul ut faktisk.

Så fornøyd er Bruusgaard - som i 2009 sluttet med boksetrening fordi hun følte hun ble for «guttete» -  med sin nye stil, at hun ikke ser bort fra at hun kommer til å bruke sitt nye kostyme flere ganger.

- En av fotografene i «Alt for Norge» synes jeg var brennheit, det viste seg at han tente på det. Det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å bruke dette i senga fremover, skriver den single programlederen i en spøkefull tone.

«Alt for Norge» ser du søndager kl. 20 på TVNorge. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjærlighetslivet mitt har ikke funket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer