OVERRASKET ALLE: Da Momsen troppet opp på fashionshow denne uken, var det flere som ikke kjente henne igjen. Varemerkesminken var borte. Foto: Splash News/ All Over Press
OVERRASKET ALLE: Da Momsen troppet opp på fashionshow denne uken, var det flere som ikke kjente henne igjen. Varemerkesminken var borte. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Kjenner du henne igjen?

- Hun pleide å bruke nok sminke til å dekke fire tenåringsjenter.

SEOGHØR.NO: Da skuespilleren og artisten Taylor Momsen (20) dukket opp på fashion-show denne uken, var det mange som rett og slett ikke kjente henne igjen.

Den unge stjernen er kjent for sin heftige bruk av sminke, men da hun hadde droppet de sotede øynene, lignet hun ikke på den Momsen de fleste er vant til å se.

«Hun pleide å bruke nok sminke til å dekke fire tenåringsjenter. Vi trodde hun kom til å holde på med det sminke-tullet langt ut i livet som voksen, men vi tok feil», skriver nettstedet FishWrapper.

Nå skryter nettstedet av Momsens nye look.

«Hun kjenner seg nok mye lettere uten all den sminken på. Men uansett: ser hun ikke bra ut?»

Momsen er kjent for sin rolle som den opprørske tenåringsjenta Jenny Humphrey i den populære TV-serien «Gossip Girl», og synger også i rockegruppa The Pretty Reckless.

LES OGSÅ: Momsen naken i musikkvideo