Kjenner du henne igjen?

Dansestjernen Mona Berntsen fikk sexy makeover på tv...

FLOTT: Mona fikk makeover i regi av Henriette Bruusgaard i «Bli ny mor og datter» på FEM, og ungjenta så veldig flott og sofistikert ut etter forvandlingen.  Foto: TVNorge
FLOTT: Mona fikk makeover i regi av Henriette Bruusgaard i «Bli ny mor og datter» på FEM, og ungjenta så veldig flott og sofistikert ut etter forvandlingen. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Det er snart to år siden 20 år gamle Mona Jeanette Berntsen fra Bærum vant  dansekonkurransen "So You Think You Can Dance Scandinavia". 

I disse dager befinner ungjenta seg i LA, hvor hun ifølge VG har fått en plass i stallen til det anerkjente byrået Bloc Agency, et agentur som blant annet leverer dansere i forbindelse med Oscar-showet. 

Det er bare halvannen måned siden 20-åringen flyttet til filmhovedstaden, men hun har allerede rukket å få flere prestisjefulle jobber.

Blant annet opptrer hun og tidligere «Dansefeber»-kollega Alexandra Joner i en av musikkvideoene til tenåringsstjernen Justin Bieber, som norske Ray Kay har regissert.

Men selv om Berntsen har travle dager og nå bor i LA, tok hun seg tid til en liten makeover i regi av FEM-programmet «Bli ny mor og datter» i høst.

Mona og moren Maria (43) er nemlig deltagere i onsdagens episode av programmet, hvor Henriette Bruusgaard er programleder.
 
Som den profesjonelle danseren hun er kler Mona seg ofte i hip hop-klær, som er store og behagelige og praktiske mellom treningsøktene.

- Jeg bare tar på meg det jeg føler meg vel i, og det jeg føler meg vel i er min hip hop-stil, sier Mona i programmet.

Moren ønsker imidlertid å se 20-åringen i en litt mer voksen, sexy stil, med skjørt og høye hæler. 

- Hip hop-klær er ikke feminint. Det ødelegger figuren til jenter, for du ser ikke kroppen. Du ser ikke rumpe, du ser ikke figuren til jenta. Det ser så guttete ut, sier Maria i programmet.

- Jeg vil at hun skal bli en feminin jente med pen kjole og pen sminke, sier moren.

Også Mona ønsker å se sin mor litt mer sofistikert. 43-åringen, som jobber som ferskvaresjef, kler seg nemlig mest i komfortable koseklær, selv om hun elsker å pynte seg en gang i blant.

- Jeg vil se hun edgy, klassy, men dritpen og pyntet opp av en annen person. Det tror jeg kan være spennende. Jeg vil dolle henne opp som den divaen hun er, sier Mona til programleder Henriette.

Og både mor og datter blir strålende fornøyd med makeoveren de gir hverandre.

- Jeg er veldig glad i miksen som hun har plukket ut til meg. Jeg likte det veldig, sier Mona.
 
Se hele Mona og Marias makeover i «Bli ny mor og datter» på FEM onsdag 28.4 kl. 21.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg lo veldig da de ringte