Kjenner du henne igjen?

Skuespillerstjernen Charlotte Frogner spiller 17-åring i ny forestilling. Se video!

SPILLER 17 ÅR: I «Next to Normal» spiller 28 år gamle Charlotte Frogner 17-åringen Natalie. Stykket har premiere på Det Norske Teatret fredag 3. september.  Foto: Per Ervland/Seher.no
SPILLER 17 ÅR: I «Next to Normal» spiller 28 år gamle Charlotte Frogner 17-åringen Natalie. Stykket har premiere på Det Norske Teatret fredag 3. september. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Charlotte Frogner, samt smakebiter fra «Next to Normal» nederst i saken!

SEHER.NO:  Skuespillerstjernen Charlotte Frogner (28) har blitt godt vant til å endre utseende, personlighet og karakter når hun spiller roller på tv, eller teaterscenen.
 
I 2009 var 28-åringen nærmest ugjenkjennelig, da hun spilte en 94 år gammel versjon av seg selv i stykket «Evig Ung» på Det Norske Teatret i Oslo.

Og denne uken går hun helt motsatt vei, når hun inntar scenen som tenåringsjente i popmusikalen «Next to Normal», som har premiere fredag kveld.

Skuespillerinnen, som også er aktuell med en ny sesong av «Hvaler» på TV 2, spiller 17 år gamle Natalie i musikalen, som tidligere har hatt kjempesuksess på Broadway og vunnet flere Tony Awards.


Og iført sceneantrekket - saggebukse og t-skjorte, uten sminke og med håret i en rufsete hestehale, ser hun faktisk over ti år yngre ut, der hun løper opp og ned de monterte trappene i teatersalen.
 
- Det er en del av skuespilleryrket å nærme seg karakterer som ofte ligger langt fra en selv, både i alder og fysikk. Så man må jo prøve å tenke tilbake da, huske hvordan det var å være 17. Hva er en 17-åring i dag? Ting har jo forandret seg litt siden jeg var 17, humrer hun til Seher.no.

«Next to Normal» er  ikke bare en underholdende popmusikal. Det er også et stykke med en sterk historie, som omhandler blant annet psykiske lidelser, pillemisbruk, sorg og familieproblemer.

Og Frogner tror nettopp dét var en av grunnene til at hun og de andre skuespillerne - Heidi Gjermundsen Broch, Frank Kjosås, Jon Bleiklie Devik, Thomas Bye og Lasse Kolsrud, likte musikalen så godt.

- Vi ble alle veldig begeistret for musikalen da vi leste den for første gang. Nettopp fordi det er en tematikk man kan dyppe ned i og jobbe med. Den prøver å dykke ned i et litt mørkere landskap, og det er veldig deilig som skuespiller å møte sånt stoff, sier hun. 

Da Seher.no var tilstede under øvelsene til stykket tirsdag denne uken, var Charlotte en av dem som stod på scenen og sang av full hals.

Og selv om 28-åringen har medvirket i flere musikaloppsetninger før, innrømmer hun at dette er tøffere enn noe av det hun har gjort tidligere.

- Det er ganske krevende musikalsk stoff vi jobber med her. Det er nok noe av det råeste og vanskeligste jeg har gjort sånn rent musikalsk. Det er jo gjennomkomponert hele veien. Jeg tror det er 34 eller 35 låter. Så det er mye musikk, mye flott musikk, smiler hun.

Skuespillerinnen har hatt en svært travel sommer, både med Peer Gynt-oppsetningen på Gåla,  «Hvaler»-innspilling og «Next to Normal». Og selv om hun har hatt litt ferie mellom slagene, tror hun ikke det blir mye fritid fremover.

- Man må passe på så man får litt fri, og får ladet batteriene litt. Så det blir litt tid, men ikke mye, humrer hun.

Og at hun har en hektisk hverdag for tiden, er tydelig, for etter noen få minutter med Seher.no, blir skuespillerinnen nok en gang kalt ut på scenen, og må bryte intervjuet.
 
- Uff nei, nå må jeg faktisk gå, ler hun, før hun haster av gårde.

«Next to Normal» har premiere på Det Norske Teatret fredag 3. september! Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Forferdelig å være bar og sexy i regn

Se videointervju med Charlotte Frogner, samt smakebiter fra «Next to Normal» nedenfor:[obj:media:8869]