<strong>ELDRE:</strong> Tina Turner har fått en mer sofistikert stil på sine eldre dager. Her sammen med en venn i anledning promotering av hennes nyeste album «Children Beyond» i Zurich i septmeber i år. Foto: FAME FLYNET
ELDRE: Tina Turner har fått en mer sofistikert stil på sine eldre dager. Her sammen med en venn i anledning promotering av hennes nyeste album «Children Beyond» i Zurich i septmeber i år. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Kjenner du henne igjen uten det store håret?

Tina Turner er nesten ikke til å kjenne igjen på sine eldre dager. Men holder seg fortsatt godt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den flotte 71-åringen Tina Turner, som egentlig heter Anna Mae Bullock, er kjent for foxy bekledning og stort hår.

Nå på sine eldre dager ser det ut til at sangdivaen har funnet en mer sofistikert stil.

Nylig var hun i Zurich, hvor hun promoterte sitt nye album «Children Beyond», som er en oppfølger til albummet «Beyond» som hun ga ut i 2009.

I 2008 sto Turner på scenen for første gang etter at hun trakk seg fra rampelyset i 2000. Scenen delte hun med en annen diva, nemlig Beyoncé, som ikke la skjul på at hun elsker å opptre sammen med yndlingsartisten sin.

Stort hår eller ei, superdivaen holder seg jammen godt...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:  Endret «Varg Veum»-film etter 22.juli

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer