SELVPORTRETT: Kjendisfotografen Per Heimly viser mandag fram et nakenbilde av seg selv i kokkeprogrammet "Celebert Selskap". Foto: Per Heimly/TV3
SELVPORTRETT: Kjendisfotografen Per Heimly viser mandag fram et nakenbilde av seg selv i kokkeprogrammet "Celebert Selskap". Foto: Per Heimly/TV3Vis mer

Kjenner du ham igjen?

Kjendisfotografen overrasker middagsgjestene med et nakenbilde av seg selv.

SEHER.NO: Mandag er det premiere på TV3s nye kokkeprogram, "Celebert Selskap", hvor det blir middagsselskap hjemme hos fire kjendiser, fire dager i uken.

I kveld er det kjendisfotograf Per Heimly som inviterer sexolog Kristin Spitznogle, radiomann Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha og kunstneren Unni Askeland til middag.

Heimly serverer for anledningen nordnorskinspirert gourmetmat, blant annet selkjøtt, som ikke alle gjestene synes er like godt...

- Jeg visste ikke at man spiste det? sier Askeland, som etter å ha smakt på selen bare må innrømme at hun ikke er særlig begeistret.

Det er ikke bare oppskrifter og matprat som utveksles over middagsbordet, og Heimly - som tidligere var med i kunstnergjengen "Den Nye Vinen" - benytter også selskapet til å vise gjestene et nakenbilde av seg selv.

- Jeg synes det er sporty at han viser fram selvportrettet hvor han er mye, mye tynnere. Du ser liksom sånn før og etter, hvordan han så ut før forfallet satte inn. Det er sporty gjort. Men han er en veldig flink fortograf altså, understreker Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha.

Kristin Spitznogle og Per Heimly finner tonen under måltidet, og radiomannen Hværsaagod-Takkskalduha har sine teorier på hvorfor.
 
- Kristin, hun har jo veldig greie på dette her med sex. Jeg tror det trigger en gammel rocker som Per Heimly å ha sex med ei som er sexekspertise, det blir som å ligge med spesialeisten, ikke sant.

Sexologen selv, hevder imidlertid at tonen mellom de to kun er på et hyggelig, vennskapelig nivå.

- Når Per kysser meg på kinnet er det bare deilig og flott, fordi vi er så gode venner og det er bare fint, forklarer hun.

Kokkeprogrammet "Celebert Selskap" er basert på den britiske seersuksessen "Come Dine With Me", og har i tillegg til i Storbritannia hatt stor suksess i Sverige og en rekke andre europeiske land.

Se premieren på "Celebert Selskap" på TV3 mandag klokken 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gir den dårlige maten til bikkja