<strong>NY ROLLE:</strong> Hallvard Holmen og Åsmund-Brede Eike spiller i Karius og Baktus. Foto: Yngve Olsen Sæbbe/Hålogaland Teater
NY ROLLE: Hallvard Holmen og Åsmund-Brede Eike spiller i Karius og Baktus. Foto: Yngve Olsen Sæbbe/Hålogaland Teater Vis mer

Kjenner du ham igjen?

Fra suksess-serie til «Karius og Baktus».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Hallvard Holmen (44) har gjort stor suksess i serien «Himmelblå». Nå har han fått seg en ganske annerledes rolle, som Baktus i teaterstykket «Karius og Baktus».

Sammen med Åsmund-Brede Eike, skal Holmen nå reise rundt i Nord-Norge og fremføre det populære stykket.


- Jeg gleder meg til å reise rundt med denne forestillingen. Vi er stolte av den, og det er gøy å spille for familier, sier Holmen i en pressemelding.

Selv er skuespilleren enig i at denne rollen ikke helt kan sammenlignes med rollen i «Himmelblå», men setter pris på muligheten til å få spille Baktus for mange barn.

- Det er langt fra Ylvingen til munnen til Jens, men jeg er glad for å kunne kombinere TV og teater. Og Karius og Baktus er et stykke jeg har hatt et forhold til helt fra jeg selv var barn.

Holmen er også kjent fra filmen «Kautokeino-opprøret».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: I sorg etter pappas død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer