SPILLER POLITIMANN: Vidar Holmen har fått rollen som politimann i «Kongsvik Ungdomsskole». Her sammen med hovedrolleinnehaver Lene Kongsvik Johansen og Ingvild Hellum. Foto: Privat
SPILLER POLITIMANN: Vidar Holmen har fått rollen som politimann i «Kongsvik Ungdomsskole». Her sammen med hovedrolleinnehaver Lene Kongsvik Johansen og Ingvild Hellum. Foto: Privat Vis mer

Kjenner du ham igjen?

Går fra reality til ny humorserie.

Publisert
SEHER.NO: Vidar Holmen (37) er en av høstens deltagere i «71 Grader Nord». Neste år blir han å se på TV igjen. Han er nemlig en av skuespillerne i den nye TVNorge-serien «Kongsvik Ungdomsskole».

Serien er en humoristisk dokusåpe som skal gå over åtte episoder. I hovedrollen finner vi Lene Kongsvik Johansen, som spiller en hel rekke forskjellige karakterer.

- Jeg har vært så heldig at jeg har fått en rolle i serien. Der skal jeg spille politimann, sier Holmen til Seher.no.

37-åringen hadde fra før ingen skuespillererfaring, men fikk lyst til å prøve seg etter å ha tapt en intern konkurranse i «71 Grader Nord».

- Det som trigget meg, var at jeg var med i en konkurranse, der taperen måtte lage underholdning for casting og de andre i «71 Grader Nord». Det ble litt skuespill og sang, og jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger. Det var første gang jeg hørte akkurat det, så jeg tenkte «hvorfor ikke?».

Holmen tror han fikk sjansen delvis på grunn av innsatsen i reality-programmet.

- Indirekte fikk jeg kanskje rollen i den nye serien fordi jeg har vært med i «71 Grader Nord». Det var sjefen min som ble oppringt, men han ville ikke komme på audition og anbefalte meg isteden. Han sa: «Ring Vidar, han har vært med på «71 Grader Nord» og er PR-kåt så det holder». Så jeg stilte opp, og det gikk jævlig bra. Jeg fikk et skikkelig boost, og senere ble jeg oppringt, og de sa de ville ansette meg, sier han til Seher.no.

Og nordlendingen kunne godt tenke seg flere TV-oppdrag.

- Det har absolutt gitt mersmak, så kanskje jeg får prøve meg i en ordentlig film en gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne Jakten-jenta falt for 71-kjekkas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer