Kjenner du ham igjen?

Filmstjernen har gått igjennom nok en stor forandring.

SEOGHØR.NO:  Skuespiller Christian Bale (39) er kjent for å leve seg inn i rollene han portretterer. Skuespilleren gikk dramatisk ned i vekt i rollen som Trevor Reznik i filmen «The Machinist», men måtte senere legge på seg de samme kiloene da han spilte rollen som Bruce Wayne i Batman-filmene.

Nå sjokkerer han på nytt med en ny look. Skuespilleren har nå barbert av seg alt håret på hodet og dermed skaffet seg kallenavnet Christian Bald (skallet). Det skriver US Magazine.

Bale ble fanget på kamera sammen med kona Sibi Blazic og datteren Emmeline (8). Trioen hadde da nettopp landet på LAX i Los Angeles og var på vei ut fra flyplassen til en ventende bil.

Den amerikanske skuespilleren spiller for tiden inn David O. Russells nye film «American Hustle», som gjenforener regissøren med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence på nytt etter suksessfilmen Silver Linings Playbook. På rollelisten finner man også Jeremy Renner og Robert De Niro.

Bale har flere ganger blitt tatt bilder av som karakteren Melvin Weinberg. Da har stjernen blitt sett med en noe uflatterende hårsveis og noen ekstra kilo rundt magen.

Christian Bale er mest kjent fra rollen som Bruce Wayne (Batman) i Christopher Nolans triologi om den legendariske tegneseriehelten. Men skuespilleren har også hatt suksessfulle roller som «The Fighter», «American Psycho», «The Machinist» og «The Prestige».

LES OGSÅ:    - Han hater Leonardo DiCaprio