MAGE OG HÅR: Wentworth Miller ble superstjerne gjennom rollen som veltrente Michael Scofield i «Prison Break». I disse dager ser imidlertid stjernen ganske så annerledes ut.
MAGE OG HÅR: Wentworth Miller ble superstjerne gjennom rollen som veltrente Michael Scofield i «Prison Break». I disse dager ser imidlertid stjernen ganske så annerledes ut. Vis mer

Kjenner du ham igjen?

«Prison Break»-stjernen har gått gjennom store endringer.

Publisert
SEHER.NO:  Skuespilleren Wenthworth Miller (37) ble superstjerne takket være rollen som den tatoverte kjekkasen Michael Scofield i suksess-serien «Prison Break».
 
Men etter at serien ble nedlagt i 2009 har 37-åringen holdt en svært lav profil og med unntak av en liten rolle i «Law & Order: Special Victims Unit», samt filmen «Resident Evil: Afterlife», har han holdt seg helt unna rampelyset.

Ifølge Daily Mail er det imidlertid kanskje ikke så rart at skuespilleren har valgt å tre ut av den offentlige svære.

Ferske bilder av stjernen viser nemlig at han har latt seg «forfalle», skriver avisen.

Istedet for det barberte hodet og den veltrente overkroppen han ble kjent for da «Prison Break» gikk på skjermen fra 2005 til 2009, har Miller nå fått lengre og krøllete hår.

Og den tatoverte overkroppen som fikk jentene til å sikle, har blitt erstattet med en langt rundere og mer fyldig pondus.

Skuespilleren, som var på tur i LA med en kamerat da bildene ble tatt, virket imidlertid ikke særlig preget av forvandlingen sin.

Ifært et par joggebukser og en svært rød t-skjorte lo og tullet han med kompisen.

Det har tidligere versert en rekke rykter vedrørende tv-stjernens seksuelle legning, og flere medier har hevdet at han er homofil.

Miller har imidlertid nektet å kommentere ryktene.

- Kjendiser som har sin fylle hyre med å fortelle om sitt privatliv søker bare oppmerksomhet eller vil at man skal kjøpe billetter til deres nye film. Eller kanskje synes de at deres karrierer ikke er verdt noe, og snakker om skilsmisser og andre ting i stedet. Det finnes ting som ingen andre har noe med, og som jeg aldri prater om. For eksempel politikk, religion, familieanliggender og hvem jeg ligger med..., har han tidligere uttalt. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nekter å snakke om homo-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer