Kjenner du ham igjen?

- Jeg spadde på alt jeg hadde, sier den norske TV-stjernen.

VARMT: Atle Antonsen er nærmest ugjenkjennelig i rollen som «Overlord of Destruction» i «Påpp & Råkk». Til Seher.no forteller humorstjernen at kostymet han hadde på seg var «veldig varmt».  Foto: Seefood/NRK
VARMT: Atle Antonsen er nærmest ugjenkjennelig i rollen som «Overlord of Destruction» i «Påpp & Råkk». Til Seher.no forteller humorstjernen at kostymet han hadde på seg var «veldig varmt». Foto: Seefood/NRK Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag var det premiere på «Slå på ring»-gutta Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen, aka Erlend og Steinjos, nye humorserie «Påpp & Råkk» på NRK3.

Humorduoen har fått med seg en rekke profilerte kjendiser i gjesteroller i tv-serien, deriblant Fredrik Skavlan, Jenny Skavlan, Steinar Sagen, Charlotte Thorstvedt, Linn Skåber, Christer Falck, Bård Tufte Johansen og Harald Eia.

Serien handler om de to gutta som driver platebutikk mens de samtidig drømmer om å slå gjennom med låten «Påpp and Råkk forever», og tv-fansen kan se frem til en hel del morsomme sekvenser de kommende onsdagskveldene. 
 
Blant figurene som stikker innom platesjappa, er den brennheite pizzadamen «Frøken Pizzaland», spilt av Jenny Skavlan. I tillegg gjør humorkongen Atle Antonsen (41) en legendarisk rolle, som den litt overnaturlige karakteren «Overlord of Destruction».
 
- Ja, jeg spiller Overlord of Destruction. Det er litt komplisert å forklare, så man må nesten se episoden for å skjønne hva det er, sier Antonsen til Seher.no. 
 
Se klipp av Atle Antonsen som «Overlord of Destruction» her! (ekstern link)

Humorstjernen, som for tiden holder på med filmen «Kong Curling», innrømmer imidlertid at det enorme kostymet, som gjorde han totalt ugjenkjennelig, var særdeles varmt og klamt.

- Det var veldig stort, og veldig varmt. Men til denne rollen handlet det om å dra på alt man har. Det er en stund siden jeg spilte den, men jeg husker jeg spadde på alt jeg hadde, humrer han.

Antonsen, som også er å se i TV 2-serien «Dag», forteller at han synes det var veldig stort å få være med på Erlend og Steinjos humorkonsept.

- Ja, det var veldig veldig gøy å være med. Det er jo hel-kvalitet, topp-notch. Det er det beste de har gjort, og det er et fantastisk høyt nivå på det. For oss som driver med det her, er det utrolig deilig å se. Det er et skikkelig håndtverk, sier han.

«Påpp & Råkk» sendes på NRK3 onsdager kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kommer til å være masse nakne kjendiser