GJENFORENT: Alle stjernene fra den legendariske musikalen «The Sound Of Music» ble gjenforent på Oprah, for å markere filmens 45 års-jubileum. Foto: All Over Press
GJENFORENT: Alle stjernene fra den legendariske musikalen «The Sound Of Music» ble gjenforent på Oprah, for å markere filmens 45 års-jubileum. Foto: All Over Press Vis mer

Kjenner du dem igjen?

Stjernene fra den legendariske filmen avslører hva de har drevet med de siste årene... Se bildespesial!

Publisert
Se hva skuespillerne har drevet med de siste årene i stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Alle skuespillerne fra den legendariske filmen «The Sound Of Music» ble gjenforent på Oprah, for å markere filmens 45 års-jubileum.

Julie Andrews (75) og Christopher Plummer (80), slo seg sammen med filmens, nå voksne, Von Trapp-barn, og feiret jubileet på «The Oprah Winfrey Show».


- Jeg var hemmelig forelsket i Julie da vi spilte inn filmen, sier Plummer.

I episoden som ble vist på amerikansk TV fredag, mimret skuespillerne om den gangen de laget den klassiske musikalen i 1965 - som endte opp med å vinne 5 Oscar.

Alle sju av skuespillerne som spilte Von Trapp barna, Charmian Carr (Liesl), Nicholas Hammond (Friedrich), Heather Menizies (Louisa), Duane Chase (Kurt), Angela Cartwright (Birgitta), Debbie Turner (Marta) og Kym Karath (Gretl), satt sammen med Oprah i hennes berømte sofa.

Under intervjuet snakker Julie Andrews om da hun sang «The Hills Are Alive» langt oppe på fjellet, mens hun forsøkte å unngå at vinden fra helikopteret skulle slå henne til bakken.

Hun avslørte også at hun ved et uhell falt bakover og ned i elven, under en båtscene, da hun forsøkte å fange 7-årige Kym Karath - som ikke kunne svømme. Karath er fortsatt redd for vann etter nesten-ulykken.

Heather Menzies (60), som spilte den nest eldre datteren Louisa, innrømmer at hun en gang forsøkte å kvitte seg med sitt dydige stempel, ved å kaste klæne i Playboy på 70-tallet.


- Men det funket ikke, sier Menzies til Oprah.

Carr (67), som spilte den eldste datteren, forteller at hun var forelsket i sin filmfar Plummer. I hennes øyne var han nemlig «helt perfekt».

«The Sound Of Music» er en av verdens mest solgte filmer, men filmens stjerner var usikre på om filmen kom til å bli en hit eller ikke. De følte den var litt for søt.

- Filmen trengte at noen var kynisk. Eller hadde den blitt for klisjé, sier Plummer.

Plummer har tidligere vist seg å være svært kritisk til filmen, og han har også nektet å møte opp på lignende jubileer. Men nå sier han at han har akseptert at filmen er som den er.

- Den er ikke min smak, det er alt, og noen måtte jo være kynisk. Men jeg synes det er en virkelig god film, av sitt slag. Jeg synes det er Julies beste film noensinne, hun er fantastisk i den. Det å være her nå synes jeg er en varm og god erfaring å ta med seg videre, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: «The Sound Of Music»-stjernene ble gjenforent på Oprah

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer