FØR OG NÅ: Nicole Eggert (til venstre), Pamela Anderson og Traci Bingham ble alle sexsymboler takket være «Baywatch».
FØR OG NÅ: Nicole Eggert (til venstre), Pamela Anderson og Traci Bingham ble alle sexsymboler takket være «Baywatch». Vis mer

Kjenner du dem igjen?

Tidligere «Baywatch»-stjerner var samlet på fest for å hylle «The Hoff». Se bildene!

SEHER.NO:  Se bildespesial av «Baywatch»-stjernene før og nå nederst i saken!

Søndag kveld gikk det årlige «Comedy Central Roast»-showet av stabelen i LA, og i år var det ingen ringere enn tidligere «Baywatch»-helt David Hasselhoff (58) som skulle hylles.
 
«Baywatch» var en av tidenes mest sette serier på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet, og med barmfagre kvinner i minimalt badetøy som hovedattraksjonen, var det ikke så rart at serien ble en kjempesuksess.

Søndag var som en reise tilbake i tid for «the Hoff», som ble omringet av en rekke av sine tidligere «Baywatch»-kolleger på den røde løperen, skriver E!Online. 

Og selv om flere av stjernene har holdt seg godt gjennom årene, var det tydelig å se at «babe-faktoren» fra 90-tallet har begynt å svinne hen.

Pamela Anderson (43) var en selvskreven gjest blant «Baywatch»-heltinnene under Comedy Central-showet. Den barmfagre blondinen ble en av verdens mest ettertraktede sexsymboler takket være rollen som CJ Parker i «Baywatch», og hadde også en av de lengst-levende rollene i serien fra 1992 til 1997.

43-åringen tjener fortsatt gode penger på kjendisstatusen fra «Baywatch»- tiden, og sper på inntekten ved å opptre på diverse arrangementer og promotere forskjellige produkter.

Mens Pamela har klart å holde sin stjernestatus ved like, kan ikke det samme sies om Traci Bingham (42).

Bingham, som spilte Jordan Tate i «Baywatch» fra 1996 til 1998, har i ettertid hatt svært få skuespillerjobber. I stedet har 42-åringen posert for naken Playboy, og deltatt i realityserier som «Celebrity Big Brother».

Skuespillerinnen ser også ut til å ha gjennomført en rekke inngrep siden glansdagene på 90-tallet, og er nesten ugjenkjennelig fra den naturlig mørke skjønnheten hun fremstod som på skjermen.

En annen «Baywatch»-stjerne som ikke er til å kjenne igjen, er Nicole Eggert (38), som spilte Summer Quinn fra 1992 til 1994. 

Blondinen ble borte fra tv-skjermen etter deltagelsen i suksess-serien, men i februar ble det kjent at hun skulle gjøre comeback gjennom realityserien «Celebrity Fit Club» på VH1.

38-åringen, som også har posert for Playboy, la nemlig på seg over 14 kilo i forbindelse med farens død for to år siden, og fikk hjelp til å gå ned i vekt gjennom tv-programmet.

Skjønnheten har imidlertid ikke klart å holde vekttapet helt ved like, og søndag var det lett å se at også hun har gjort et eller annet mystisk med ansiktet...

Angelica Bridges (36) var kun med i én sesong av «Baywatch», men likevel invitert på Comedy Central-festen søndag. 

Den tidligere modellen spilte rollen som Lt. Taylor Walsh fra 1997 til 1998, og var også med i den kritikerslaktede filmen «Baywatch: Hawaiian wedding» (2003).

I de senere år har 36-åringen lagt tv-karrieren på hylla, og jobber nå som vert og sanger i Las Vegas.

Andre «Baywatch»-stjerner som viste seg på den røde løperen søndag, var Alexandra Paul (47), som spilte Lt. Stephanie Holden fra 1992 til 1997.

Paul, som var en av svært få «Baywatch»-stjerner uten silikon, var blant seriens mest populære karakterer, og har i ettertid hatt flere skuespillerjobber.

I tillegg har hun blitt en aktiv miljøforkjemper, og har laget flere prisbelønte dokumentarer.

Gena Lee Nolin (38), som spilte Neely Capshaw i «Baywatch», har også holdt seg godt siden hun sluttet i serien i 1998.

Selv om 38-åringen tidligere har erkjent at hun har benyttet seg av plastisk kirurgi, så hun likevel bedre ut enn mange av sine tidligere kolleger, da hun viste seg i LA søndag kveld. 

Suksess på tv-skjermen har hun imidlertid ikke hatt særlig mye av. I 2000 fikk hun sin egen tv-serie, «Sheena», som ble lagt ned etter kun ett og et halvt år. I 2001 fulgte hun også i fotsporene til mange av sine andre «Baywatch»-kolleger, og poserte naken for Playboy.

Det var ikke bare «Baywatch»-babsene som var tilstede på fest søndag kveld, også hovedmannen selv, the Hoff, var naturlig nok tilstede, og det var også hans tidligere «Baywatch»-sønn Jeremy Jackson (29), som spilte Hobie Buchannon.

29-åringen ble en av verdens mest ettertraktede tenåringsstjerner takket være tv-serien, og endte opp med store alkohol- og narkotikaproblemer. 

Etter at han ble skrevet ut av serien som 19-åring sluttet han som skuespiller, og var sist aktuell i VH1-serien «Confessions of a teen idol» i februar i år.

Andre stjerner som deltok under Hasselhoff-hyllesten søndag, var da Hulk Hogan, George Hamilton, Jerry Springer, Lisa Lampanelli, Gilbert Gottfried, Greg Giraldo, Chelsea Lately og Whitney Cummings.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Tvinges til å bo i campingvogn


DEN STØRSTE: Pamela Anderson er kanskje den største «Baywatch»-stjernen gjennom tidene, og spilte CJ Parker fra 1992 til 1997.
UGJENKJENNELIG: Traci Bingham slo gjennom i Hollywood som Tate Jordan i «Baywatch», men var bare med i suksess-serien fra 1996 til 1998. I dag er hun nærmest ugjennkjennelig.
LA PÅ SEG 14 KILO: Nicole Eggert, som spilte Summer Quinn fra 1992 til 1994, la på seg 14 kilo etter farens død for to år siden, og var sist å se i VH1-programmet «Celebrity Fit Camp».
JOBBER I LAS VEGAS: Angelica Bridges slo gjennom som modell, og medvirket i «Baywatch» fra 1997 til 1998. I dag jobber hun som vert og sanger i Las Vegas.
MILJØAKTIVIST OG DOKUMENTARSKAPER: Alexandra Paul, som spilte Stephanie Holden fra 1992 til 1997, jobber fortsatt som skuespiller, og er også en kjent miljøaktivist og dokumentarfilm-produsent.
STJERNEN: David Hasselhoff har ikke forandret seg så mye siden glansdagene som Mitch Buchannon.
PÅ KJØRET: Jeremy Jackson, som spilte Hobie Buchannon fra 1991 til 1999, fikk store alkohol og narkotikaproblemer som følge av kjendisstatusen. Søndag var han i LA for å hylle sin tv-pappa.
SAMLET: Mye har forandret seg siden 90-tallet, ikke minst «Baywatch»-stjernenes utseende og stil. Foto: All Over Press
SAMLET IGJEN: «Baywatch»-babes Nicole Eggert, Traci Bingham og Gena Lee Nolin viste frem formene under Comedy Central-showet. Foto: All Over Press