- Kjenner det rusker litt i underlivet

«Trekant»-stjernene innrømmer at de har blitt mer sex-fiksert. Se video!

PREMIEREKLARE: Neste uke har NRK3 premiere på sitt nye ungdomsprogram «Trekant», med Marie Kinge, Pia Dailey Christoffersen og Thomas Albertsen Dahlen i hovedrollene.  Foto: Per Ervland/Seher.no
PREMIEREKLARE: Neste uke har NRK3 premiere på sitt nye ungdomsprogram «Trekant», med Marie Kinge, Pia Dailey Christoffersen og Thomas Albertsen Dahlen i hovedrollene. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
 «Trekant»-stjernene snakker om sex, pinlige situasjoner og romantikk nederst i saken!

SEHER.NO:  Neste uke er det premiere på NRKs mye omtalte ungdomssatsing «Trekant», hvor seerne får følge tv-debutantene Thomas Albertsen Dahlen (19), Marie Kinge (18) og Pia Dailey Christoffersen (21) mens de utforsker nye sider ved sexuniverset.

I programmet møter ungdommene eksperter på alt fra tantrisk sex, til sexleketøy og fetisjer, og serien har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av det noe kontroversielle innholdet.

I september fikk Seher.no et eksklusivt møte med Thomas, Marie og Pia i parken utenfor leiligheten de deler på Torshov. Og ungdommene kunne avsløre at de opprinnelig sendte inn søknad til programmet mest «på tull».

- Jeg tenkte at sex er naturlig og noe alle har, så hvorfor ikke dra ut og snakke om det? Men da jeg søkte var det egentlig bare på tull. Jeg trodde aldri at det kom til å bli meg, sier Pia til Seher.no

- Min søknad sendte jeg til og med for sent inn. Og så ble jeg ringt, og da tenkte jeg «oisann, shit», men selvfølgelig hadde jeg lyst til å bli med, sier Thomas.

De ferske tv-profilene tror det er flere grunner til at nettopp de ble plukket ut til å være med.

- På castingen tenkte jeg at det ikke kom til å bli meg. Men da jeg fikk i oppgave å selge en dildo, så synes jeg egentlig at jeg gjorde det veldig naturlig. Jeg snakket om det som om det skulle vært middag, smiler Pia.

De siste månedene har de tre bodd sammen på Torshov og tilbragt dagene med å spille inn scener som omhandler alt fra runketeknikk til dildo-testing. Og tv-profilene innrømmer at det har vært litt flaut.

- Det er mange øyeblikk der jeg tenker «please, la dette være en drøm», eller «fader, hvorfor meldte jeg meg på det her?». Jeg har litt lyst til å grine liksom, humrer Pia.

Og med en såpass seksualisert hverdag, innrømmer ungdommene at det er litt vrient å ikke bli litt opphisset og sex-fiksert.

- Man tenker jo på en del ting man har lært da, som man kanskje går hjem og prøver på seg selv. Som da jeg var på oralkurs. Man tenker jo mye på det hvis man skal gjøre en blowjob. Da tenker jeg at jeg må prøve de triksene jeg har lært, sier Pia, mens Marie nikker ved siden av:

- Man blir litt fiksert, sier hun.

- Jeg kjenner at det rusker litt i underlivet om kvelden liksom, humrer Pia.

Ifølge Thomas er de imidlertid ikke blitt helt «sex-gale» enda, og ungdommene forteller at det er flere ting de aldri ville gjort på skjermen.

- Jeg hadde aldri hatt sex på tv. Aldri! Da hadde jeg hatt så nerver, sier Pia.

- Jeg hadde aldri vært naken heller. Dette er jo informativt. Det er ikke sånn av vi skal utlevere oss selv helt heller da, smiler Marie.
 
«Trekant» har premiere på NRK3 onsdag 3. november kl. 21.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Å leve seg inn i en blowjob på en kjærlighet er vanskelig

«Trekant»-stjernene snakker om sex, pinlige situasjoner og romantikk nedenfor:[obj:media:9130]