Kjendisstylist Storm Pedersen selger alt han eier

- Jeg endret syn på livet etter en pilgrimsreise i Spania.

SELGER ALT: Storm Pedersen (t.v.) er klar for det han betegner som sitt drøyeste prosjekt noensinne. Her er han fotografert på veldedighetsarrangement i Oslo i 2015 sammen med TV-profilen Per Sundnes og kjendisstylist Erlend Elias. Foto: Se og Hør
SELGER ALT: Storm Pedersen (t.v.) er klar for det han betegner som sitt drøyeste prosjekt noensinne. Her er han fotografert på veldedighetsarrangement i Oslo i 2015 sammen med TV-profilen Per Sundnes og kjendisstylist Erlend Elias. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger og stylist Storm Pedersen (35) har blitt et kjent fjes gjennom TV-programmer som  «Top Model» og «MasterChef». 

Pedersen har jobbet som stylist og make-up artist for kjendiser og fotoshoots i en årrekke, og er kjent for sin svært særegne klesstil. 

Nå varsler han imidlertid at han har planer om å gjøre ekstreme endringer i livet sitt.

Onsdag avslørte den populære motebloggeren i et innlegg på bloggen sin, TheDailyInfluencer.com, at han nå vil selge alt han eier og har av sko, klær, interiørartikler og andre eiendeler.

Arrangementet på Facebook har han kalt «Jeg selger alt jeg eier» og har allerede over 600 interesserte. 

Saken fortsetter nedenfor.

TV-PROFIL: I 2013 kom Storm Pedersen på fjerdeplass i «MasterChef». Her sammen med Vibeke Klemmetsen, Jørn Hoel, Silje Sandmæl, Are Sende Osen, Storm Pedersen, Hans Erik Dyvik Husby. Han deltok også i TV-konkurransen i fjor.  Foto: TV3
TV-PROFIL: I 2013 kom Storm Pedersen på fjerdeplass i «MasterChef». Her sammen med Vibeke Klemmetsen, Jørn Hoel, Silje Sandmæl, Are Sende Osen, Storm Pedersen, Hans Erik Dyvik Husby. Han deltok også i TV-konkurransen i fjor. Foto: TV3 Vis mer

- Vi blir aldri fornøyde

Til Seoghør.no forteller han at det var en pilgrimsreise i Spania for 11 år siden som fikk ham til å endre synet på materialistiske ting - og derfor ønsker å kvitte seg med mye.

- Samfunnet er jo bygget opp på at vi aldri blir fornøyde og stadig vil ha flere ting. Det er jeg lei av, og jeg vil bruke min tid og energi på andre ting som jeg synes er viktigere, som for eksempel venner og opplevelser sammen med dem, sier han. 

Levde på åtte euro om dagen

Under reisen i 2005 levde han på åtte euro om dagen, altså i underkant av 80 norske kroner regnet i dagens valuta. Da han kom hjem innså han at han ikke følte det samme behovet for å eie «ting» lenger. 

- Det gikk over ett år før jeg kjøpte meg et nytt plagg. Det var utrolig frigjørende, og dette vil jeg kjenne på igjen, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

SÆREGEN: Storm Pedersen er kjent for sin moteriktige klesstil og har en av de største herrebloggene i landet.  Foto: Heidi Kierulf
SÆREGEN: Storm Pedersen er kjent for sin moteriktige klesstil og har en av de største herrebloggene i landet. Foto: Heidi Kierulf Vis mer

TV-profilen har imidlertid ikke en konkret plan dersom hans trofaste blogglesere ender opp med å kjøpe så å si alt han har i leiligheten sin på Grønland i Oslo. 

- Om mesteparten jeg eier blir solgt under salget, har jeg ikke lagt noen slagplan for hva jeg skal gjøre videre. Jeg håper å erfare «at alt blir lettere», sier han og fortsetter:

- Jeg vil begrense inntaket av nye ting i leiligheten og vende tankegangen mot å være fornøyd med det jeg har, i stedet for hele tiden ville ha noe nytt og «bedre». Jeg tror dette vil være en sunn erfaring og noe jeg tror generasjonen som vokser opp også burde kjenne mer på, slår han fast. 

Se klipp fra da Storm Pedersen ble rørt under «MasterChef»-finalen i fjor:

LES OGSÅ: Slik unngår Louise Angelica «Beckham-fella»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer