Kjendisspekket catwalk

Aldri før har det vært så mange superstjerner samtidig på catwalken...

URBANT: Fargerikt og funky er stikkordene for Heatherette. Foto: Illustrasjon
URBANT: Fargerikt og funky er stikkordene for Heatherette. Foto: Illustrasjon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Designerteamet og New York-guttene Richie Rich og Traver Rains har gjort stor suksess verden over med sine urbane og kreative antrekk.

Merket deres, Heatherette, har blitt omtalt som "et fargerikt og funky fyrverkeri", og det var akkurat dette vi fikk se under deres moteshow i New York nylig.

Se bildene fra det kjendisspekkede moteshowet under Olympus Fashion Week til høyre!

Blant kjendisene som elsker merket, finner man popstjernen Gwen Stefani, modellen og skuespillerinnen Pamela Anderson, jet-seteren Paris Hilton, skuespillerinnen Sarah Jessica Parker, popstjernen Justin Timberlake og fotballguden David Beckham.

Se her! Pamelas brudekjole ble designet av duoen!

Det var tilbake i 1999 at Richie og Traver begynte å dekorere gamle t-skjorter med lær og perler i stua. Da Richie dukket opp på en fest kort tid etter med en av t-skjortene, ble guttenes kreative evner hyllet av festløvene, deriblant designeren og butikkeieren Patricia Field.

Hun bestilte 20 stykker av t-skjortene, og resten er historie.

Nå blir klærne fra Heatherette avbildet i trend- og motemagasiner som Vanity Fair, W, Surface, Paper, YM, In Style, ID, Flaunt, Vouge og Rolling Stone.

- Vi vil bare få ut popstjernen i alle, ler duoen ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer