Kjendissøstrene viste bikinikroppene

Paris og Nicky Hilton nøt ferien på luksusyacht i St. Tropez.

TITANIC-KOPI: Nicky Hilton gjorde som Kate Winslet i 90-tallsfilmen Titanic. Foto: Stella Pictures
TITANIC-KOPI: Nicky Hilton gjorde som Kate Winslet i 90-tallsfilmen Titanic. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Millardærarvingene Paris (31) og Nicky Hilton (28) lot ikke paparazziene sette en stopper for gleden på ferie i St. Tropez.

Søstrene nøt solen og viste bikinikroppene ombord på en luksusyacht utenfor den franske festbyen.

Paris og Nicky så ut til å være i godt humør i sommervarmen, og badet og solte seg. Nicky lot seg fotografere av en venninne da hun etterlignet den velkjente scenen fra filmen «Titanic», der Kate Winslets rollefigur står helt foran i båten med armene i været.


Samtidig koste Paris seg ute i vannet på vannscooter.

«For en fantastisk dag. Svømming, vannscooter og soling. Deretter lunsj og basseng-party på Nikki Beach. Jeg elsker St. Tropez!» skriver Paris på Twitter.

Paris fikk nylig slakt av DJ-stjernen Samantha Ronson, etter at hun selv debuterte som DJ. Hun mente Hilton kun motiveres av penger.

- Hvis du gjør arbeidet ordentlig, snakker det for seg selv. Hun tenker bare på hvordan hun skal tjene mer penger. Det fornærmer andre DJ-er, raste Ronson.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slakter Paris' DJ-debut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer