Romeo Beckham:

Kjendissønnen vekker oppsikt

Victoria og David Beckham er i ekstase over sønnens modellferdigheter.

IMPONERER: Romeo Beckham debuterer med sin første magasinforside, og det går ikke upåaktet hen. Foto: Romeobeckham / Instagram
IMPONERER: Romeo Beckham debuterer med sin første magasinforside, og det går ikke upåaktet hen. Foto: Romeobeckham / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan se ut til at Victoria (46) og David Beckhams (45) sønn, 18 år gamle Romeo Beckham, har funnet seg en karrierevei.

Denne uken skaper han nemlig store overskrifter, etter at han dukket opp på forsiden av L'Uomo Vogue. Dette er kjendissønnens aller første magasinforside, noe han tydelig er stolt over.

Det kommer fram i et innlegg på Instagram-profilen hans.

«Henrykt over å dele min første forside av L'Uomo Vogue», skriver han.

På bildet poserer Romeo med en alvorlig mine i ansiktet, med den ene hånden plassert i håret sitt, iført en grønn strikket genser og sko fra designermerket Prada.

Innlegget har allerede rukket å få over 230 000 likerklikk, og komplimentene strømmer inn.

«Utrolig», kommenterer Brooklyn Beckhams (21) forlovede Nicola Peltz (26), etterfulgt av emojier i flammer.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Iført magetopp

Romeo deler også flere andre bilder fra fotograferingen, som for øvrig ble fanget av duoen Mert Alas og Marcus Piggott, ifølge Huffington Post.

På det ene bildet kan man se Romeo ha på seg en blåfarget magetopp med en tilhørende prikkete bokser, og en rød skinnbukse med snøring.

People skriver at kjendissønnen minner om sin far, som tidligere har vært kjent for det samme platinablonde håret.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Et annet bilde viser 18-åringen posere foran en bil iført en singlet og mørke skinnshorts, med en mønstrete tights under.

Stolte foreldre

Det tok ikke lang tid før Romeos foreldre roste sønnen opp i skyene. Victoria har delt to bilder og en video fra sønnens fotografering.

«Stolt av deg, Romeo», skriver hun til et av innleggene.

Pappa Beckham klarer heller ikke la være å komplimentere 18-åringen sin, og delte på sin side et Instagram-innlegg om sønnen som inneholdt tre bilder fra fotograferingen.

«Så stolt av deg. For en fantastisk fin, første forside for L'Uomo Vogue», skriver den tidligere fotballstjernen.

Selv om dette er Romeos første forside av et magasin, har han tidligere vist at han er svært komfortabel foran kamera, og var blant annet med i Burberrys julekampanje i en alder av 12 år.

Romeo er andremann i rekken av totalt fire barn i Beckham-familien, og han har hele sitt liv vært internasjonalt kjent.

18-åringen har fått økt oppmerksomhet opp gjennom årene, mye på grunn av at han har vokst seg til å bli en kjekk ung mann, men også på grunn av familielikheten.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Fikk fansen til å sperre opp øynene

Flere mener nemlig at Romeo er kliss lik mamma Victoria, og kommentarene lot heller ikke vente på seg da bilder av han ble delt på Victorias Instagram-profil i fjor.

På bildet det var snakk om så man Romeo se inn i kamera, mens han holdt sin glisende lillesøster Harper Seven (9).

«Han er tvillingen din! En mannlig versjon av Posh», kommenterte en.

Posh er Victorias kallenavn fra sin tid i jentegruppa Spice Girls.

«Kan ikke tro hvor mye Romeo ligner på deg», lød en annen kommentar.

«Bokstavelig talt en klone av deg», konstaterte en tredje.

SE SÅ LIKE: Victoria Beckham avbildet i 1999. Fansen mener sønnen Romeo nærmest er en klone av mora. Foto: NTB / Instagram
SE SÅ LIKE: Victoria Beckham avbildet i 1999. Fansen mener sønnen Romeo nærmest er en klone av mora. Foto: NTB / Instagram Vis mer

Flere kommenterte også at de ved første øyekast trodde det var motedesigneren selv som holdt Harper, men innså, etter å ha kastet et ekstra blikk på bildet, at det faktisk var Romeo som var avbildet.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Ikke første gang

Noen måneder tidligere skapte Romeo også overskrifter, da han på Instagram delte et bilde av seg og mamma Victoria.

Den gang hadde han kledd seg i parykk, og skrev humoristisk til bildet: «Samme hår som mamma».

Også denne gangen reagerte fansen med å påpeke hvor like de to var.

Britiske Mirror kastet seg på og kalte Romeo «et speilbilde av mamma Victoria». Hello! Magazine omtalte også bildet, og kalte 18-åringen en tvilling av sin egen mor. Likheten ble også omtalt da Romeo var mye yngre, fordi han «alltid» har liknet sin mor.

LES OGSÅ: Tone Damli møtte Beckham: - Ble helt skjelven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer