Romeo Beckham:

Kjendissønnen vekker oppsikt: - Wow

Romeo Beckham har grunn til å smile. Det gjør resten av familien også.

FIKK MODELLKONTRAKT: Romeo Beckham (nummer to fra venstre) kan smile etter å ha blitt modell for brandet Yves Saint Laurents. Her sammen med Cruz Beckham, David Beckham og Harper Beckham. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB
FIKK MODELLKONTRAKT: Romeo Beckham (nummer to fra venstre) kan smile etter å ha blitt modell for brandet Yves Saint Laurents. Her sammen med Cruz Beckham, David Beckham og Harper Beckham. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er som regel vanskelig ikke å bli stolt dersom barna dine gjør det bra. Det gjelder også i kjendis-universet.

Victoria Beckham (47) har i hvert fall vanskeligheter med å skjule sin begeistring på sosiale medier etter at sønnen, Romeo Beckham, har signert en stor modellavtale.

- Wow

Det skjedde etter at den 18 år gamle sønnen, som er det nest eldste barnet til Victoria og David Beckham (46), delte et bilde på Instagram der han avslører at han har blitt en del av luksusmerket Yves Saint Laurents vinterkampanje.

«Beæret av å være en del av @ysl vinter», skriver tenåringen, hvorpå moren kommenterer:

«Wow».

Den unge Beckham-sønnen var bare 11 år gammel da han fikk sitt gjennombrudd som modell - den gang for brandet Burberry.

Å posere for fotografer er imidlertid ikke det eneste talentet Romeo har. Han har nemlig også blitt sett på som et stort tennistalent - et så stort talent at foreldrene hans bygde en tennisbane i hagen deres i Cotswolds slik at han kunne trene.

Ifølge britiske medier skal banen ha kostet drøyt 350 000 kroner. Men det var ikke lenge Romeo fikk trene på sin nye bane, for to år senere var tennisbanen gjort om til en fotballbane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer