Armie Hammer og Elizabeth Chambers:

Kjendissønnen suger på farens tær: - Upassende

Kritikken hagler etter at skuespiller Armie Hammer delte en video på Instagram av sønnen som suger på tærne hans.

VEKKER OPPSIKT: Skuespillerstjernen Armie Hammer delte en video av sin to år gamle sønn som suger på tærne hans. Det har ikke gått upåaktet hen. Her er han avbildet sammen med kona Elizabeth Chambers, sønnen Ford Douglas Armand og datteren Harper Grace Hammer i 2017. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Skuespillerstjernen Armie Hammer delte en video av sin to år gamle sønn som suger på tærne hans. Det har ikke gått upåaktet hen. Her er han avbildet sammen med kona Elizabeth Chambers, sønnen Ford Douglas Armand og datteren Harper Grace Hammer i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Armie Hammer (32), best kjent fra filmer som «Call Me By Your Name» og «The Social Network», har mottatt en klagestorm etter å ha publisert en usedvanlig video på Instagram nylig.

Ifølge People inneholder snutten, som senere har blitt slettet, sønnen Ford Douglas Armand (2) som rett og slett suger på farens tær. I bakgrunnen kan man høre skuespillerens kone, Elizabeth Chambers (36), som uttaler: «Dette er ikke normalt».

Etter at toåringen tar farens tær ut av munnen, sier en smilende Hammer: «Ok, ikke noe mer nå».

Til videoen skal skuespilleren ha skrevet at sønnen sugde på tærne i hele syv minutter. Han la også ved den spøkefulle emneknaggen #footfetishonfleek.

Kritikken haglet inn

Videoen har fått flere til å sperre opp øynene, der tilbakemeldingene tyder på at ikke alle opplever innholdet like humoristisk som Hammer selv. Kjendisbloggeren Perez Hilton (41) er blant dem som har repostet videoen på sin Instagram-profil.

Til klippet stiller Hilton følgerne sine spørsmål om de fant videoen «morsom» eller «upassende». I kommentarfeltet strømmer det inn med krasse meninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer