Armie Hammer og Elizabeth Chambers:

Kjendissønnen suger på farens tær: - Upassende

Kritikken hagler etter at skuespiller Armie Hammer delte en video på Instagram av sønnen som suger på tærne hans.

VEKKER OPPSIKT: Skuespillerstjernen Armie Hammer delte en video av sin to år gamle sønn som suger på tærne hans. Det har ikke gått upåaktet hen. Her er han avbildet sammen med kona Elizabeth Chambers, sønnen Ford Douglas Armand og datteren Harper Grace Hammer i 2017. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Skuespillerstjernen Armie Hammer delte en video av sin to år gamle sønn som suger på tærne hans. Det har ikke gått upåaktet hen. Her er han avbildet sammen med kona Elizabeth Chambers, sønnen Ford Douglas Armand og datteren Harper Grace Hammer i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Armie Hammer (32), best kjent fra filmer som «Call Me By Your Name» og «The Social Network», har mottatt en klagestorm etter å ha publisert en usedvanlig video på Instagram nylig.

Ifølge People inneholder snutten, som senere har blitt slettet, sønnen Ford Douglas Armand (2) som rett og slett suger på farens tær. I bakgrunnen kan man høre skuespillerens kone, Elizabeth Chambers (36), som uttaler: «Dette er ikke normalt».

Etter at toåringen tar farens tær ut av munnen, sier en smilende Hammer: «Ok, ikke noe mer nå».

Til videoen skal skuespilleren ha skrevet at sønnen sugde på tærne i hele syv minutter. Han la også ved den spøkefulle emneknaggen #footfetishonfleek.

Kritikken haglet inn

Videoen har fått flere til å sperre opp øynene, der tilbakemeldingene tyder på at ikke alle opplever innholdet like humoristisk som Hammer selv. Kjendisbloggeren Perez Hilton (41) er blant dem som har repostet videoen på sin Instagram-profil.

Til klippet stiller Hilton følgerne sine spørsmål om de fant videoen «morsom» eller «upassende». I kommentarfeltet strømmer det inn med krasse meninger.

Flere påpeker at det er «ekstremt spesielt» å dele videoen på Instagram, mens andre beskriver innholdet som «ekkelt» og «upassende».

- Absolutt ikke morsomt, ekstremt upassende, kommenterer en av følgerne.

- Ekkelt! Dette er ikke morsomt engang. Også lar han sønnen holde på i syv minutter?, raser en annen.

- Dette er «fucked up» og ekkelt, skriver en tredje.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Måtte forsvare videoen

Som følge av all kritikken, har moren til to år gamle Ford, Elizabeth Chambers, sett seg nødt til å forklare bakgrunnen for hendelsen.

- Det varte ikke i syv minutter, men fem sekunder. Sønnen vår liker å leke med andres føtter, og vi delte videoen med familien fordi denne fasen er en pågående vits, forklarte hun under Perez Hiltons Instagram-innlegg.

Videre innrømmer Chambers at det å dele videoen på Instagram ikke var det smarteste trekket.

- Jeg kan forsikre dere om at våre barns sikkerhet og trivsel alltid er vår første prioritet, avslutter hun.

Til tross for at Chambers unnskyldte videoen, stopper ikke det diskusjonen rundt innholdet i snutten. Armie Hammers navn har til og med blitt en egen trend på Twitter, som følge av hendelsen.

En av Twitter-brukerne som reagerer sterkt på videoen, skriver følgende:

«Å sjekke ut hvorfor Armie Hammer trender på Twitter, er det største feilgrepet i livet mitt».

En annen Twitter-bruker benytter anledningen til å dele en hysterisk video fra tv-programmet «Maury Show», for å vise sin reaksjon på den mye omtalte videoen.

- Armie Hammers sønn når han har blitt eldre og noen tar opp den gangen han var med i en viral video hvor han sugde på farens tær, skriver Twitter-brukeren til videoen.

En tredje bestemmer seg heller for å skrive en advarsel til fremtidige seere av videoen.

- Du vil ikke vite hvorfor Armie Hammer trender. Stol på meg, du vil ikke vite det. Jeg vet det, og jeg vil aldri bli den samme igjen, lyder innlegget.

Mamma-politiet

Det er ikke et ukjent fenomen at flere av de store stjernene blir utsatt for kritikk når det kommer til både foreldrerollen og hvordan de velger å oppdra barna sine. Hertuginne Meghan (37) var nylig et offer for nettopp dette, da hun ble kritisert for måten hun holdt sønnen, Archie på.

Hertuginnen hadde tatt med seg den nyfødte gutten for å heie fram ektemannen, prins Harry (34), som deltok i en veldedighetskamp i polo. Selv om mange trolig satte pris på å få et nytt glimt av den populære hertugfamilien, oppsto det likevel slengbemerkninger mot Meghan - og hvordan hun håndterer morsrollen - som stjal all oppmerksomheten.

REAGERER: Disse bildene av Meghan og Archie fikk mange til å sperre opp øynene. En norsk jordmor reagerte på kritikken mot hertuginnen. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Disse bildene av Meghan og Archie fikk mange til å sperre opp øynene. En norsk jordmor reagerte på kritikken mot hertuginnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hun burde tatt på sokker og en hatt på den stakkars babyen! Hun klarer heller ikke i å holde babyen», het det i et av de mange utspillene på Twitter, mens andre eksempler lød:

«Stakkars Meghan! På alle bildene jeg har sett fra polokampen ser hun så unaturlig ut når hun holder sønnen sin. Veldig keitete».

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

«Det ser ut som hun mister ham i bakken når som helst».

Jordmor og politisk leder i Jordmorforeningen, Kari Aarø kunne derimot skrive under på a hertuginne Meghan ikke holder babyen sin feil, og stilte seg utenforstående til kritikken mot hertuginnen.

- Det er viktig å holde babyen godt inntil seg, og passe på hodet og nakken. Ut fra hva jeg ser på bildene, synes jeg det ser helt normalt ut, fortalte jordmoren til Se og Hør, og fortsatte:

- Dette er nok uberettiget kritikk på grunn av hennes rolle i søkelyset.

LES OGSÅ: Ærlig sexspørsmål vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer